mirovas 0 #1 Публикувано 28 Декември, 2011 Здравейте колеги. Преди няколко дни усетих тропане по предницата. Смених накрайник и биалетки, всичко друго беше ок. Да ама не. Пак имаше чукане и се оказаха разбити втулките на предния горен носач. По магазините ми казват, че са само комплект с носача. Носача е 130 - 200лв. Въпросът ми е някъде не се ли продават само втулки и няма ли съвместими тампони, като ги гледам много са сходни с такива от Фиат, но без да ги сваля мога само да предпологам, а сваля ли ги трябва да ги сменя. Щях да забравя, колата ми е Honda CR-V RD1 94kw. 128ph. 1998.Ако някой е патил или има идея нека да помогне!!!!! :( . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel Panayotov 4 #2 Отговорено 28 Декември, 2011 (Редактирано) в evro 07 целия горен носач е под 90 лв иначе горния шарнир е 35,5 мм и варира от 20-37 лв.втулките предполагам че също се продават,но не съм проверявал за цена.Ако те интересува мога да питам утре за цена. Редактирано 28 Декември, 2011 от chris_barnes Предходно мнение не Ñ�е цитира! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniemi 0 #3 Отговорено 29 Декември, 2011 Преди около година смених такъв носач заради шарнира.Потърсих само шарнир,но ми казваха навсякъде че се продава само носач.Предполагам че така ще ти кажат и за втулките.Струваше 70лв.На стария носач си направих шарнира да се натяга...ама за втулки не се интересувах,защото си бяха здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maistora-m1 0 #4 Отговорено 1 Януари, 2012 Честита нова година, колега к-та в евро 07 ми струва 30лв. а в косер40лв. Право на избор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirovas 0 #5 Отговорено 3 Януари, 2012 Благодаря колега. Честита нова година на всички. Да сме живи и здрави. Като се освободя малко от работата тази седмица ще си купя прословутите тампони . Дано чукането да спре. . Още веднъж благодаря на всички помогнали по моят въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Optimus 2 #6 Отговорено 13 Май, 2012 Здравей,И на мен ми предстои смяна на подобни части. Ако е удобно да те попитам - Каква марка бяха?На мен ми се разбиха долните шарнири на ЦРВ-то.А в ХОНДА ми казаха една цена 180 лв за брой + 130 лв труд, едвам се задаржах на краката си.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
westside boy 0 #7 Отговорено 14 Май, 2012 в евро 07 марката е long ho корейски са и са евтини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове