Guest iceman1234 #1 Публикувано 1 Септември, 2006 Доста ми прилича на нещо познато, ама на какво ли ... Преценете си сами де.: hint - Главно линията на стъклата, задната вратичка, муцуната по-малко ама и тя! Това му се вика неостаряващ дизайн! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #2 Отговорено 1 Септември, 2006 (Редактирано) Прилича ама пак си е одялано с типичната немска тесла. Айде модела на теслата може и да е по-нов, ама си е дялано - особено вътре - при сравнително лек страничен удар формата на вратите би оставила ненужни белези по човека вътре. Тук има цяла статия:http://auto-press.net/index.php?cat=1&sub=1991Нещо таблото не ме кефи с двата сини фенера които се предполага че не трябва да пречат на шофера И не знам правилно ли забелязвам че лайсните около духалките светят? П.С. Във VW форума първия отговор на темата:"Т'ва мяза на Civic произведен от Alfa Romeo!! хахахахаха LaughingНе казвам че не е хубав, просто еее.........различен." Редактирано 1 Септември, 2006 от iSpider Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #3 Отговорено 1 Септември, 2006 Отвътре е значително по-грозен от сивика ... и то го казвам не защото съм фен на хонда .... просто е точно като с теслата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #4 Отговорено 1 Септември, 2006 Отпред малко груб са го направили, но отзад ми харесва. И въпреки това изглежда доста по-добре от новия Сивик... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #5 Отговорено 1 Септември, 2006 Абе... аз лично да си кажа, явно нямам око ама съвсем малко виждам от Сивик... както и да е, ама вижте това и после ми кажете от кое са копирали... това е нов концепт, но е много по-стар от този който е цел на темата: ЦМУНК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #6 Отговорено 2 Септември, 2006 Мен пък ми харесва колата като дизаин. Предницата е много брутална. "Т'ва мяза на Civic произведен от Alfa Romeo!!Жесток коментар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #7 Отговорено 2 Септември, 2006 Мен пък ми харесва колата като дизаин. Предницата е много брутална. "Т'ва мяза на Civic произведен от Alfa Romeo!!Жесток коментар Съгласен съм! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #8 Отговорено 2 Септември, 2006 След като VW започват да правят такива коли, какво ли да очакваме от бъдещите Хонди?! Отпред са го докарали, но задницата мноооого грозна Относно светещите духалки - идеята е взаимствана от светещите пръскалки при VW Golf 2 И дано това синьото не е чак толкова силно нощно време на пуснати фарове... Ама какво го мисля?! Нали така или иначе никога няма да го карам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Zenko #9 Отговорено 2 Септември, 2006 Мен ме кефи,ама да е с таблото на сивика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове