Jump to content
Guest doktorche

Въпросче?

Recommended Posts

Guest doktorche

искам да попитам дали този модел 95г. 5 генераця с двигател 1.5 v 16 90hp дали е инжекциа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Да, ама е само с две спринцовки :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Няма стра6но 1,5 карбуратори тази година няма. :cool: Може и с четири но Втек-Е.Ве4е незнам дали се пита6 дали моно или пълна инжекция но за това трябва номер на ДВГ.

Редактирано от r2d2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doktorche

ми аз съм от сф а този сивик който иска да взимам е от русе и още не съм го гледал и не му знам номера на дв.... иначе мн ме е грабнал на външен вид и ако е и в добро състояние дв и ходовата част може съвсем скоро да е мой:cool:Иначе съм фен на хонда от 3г. карам Акорд 86`2000 12в 122хп ама е вече стара и дава проблеми.Незнам като слеза от този клас кола на по нисък какво ще е чуството просто лукса е неповторим:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

@doktorche:да ти кажа честно,разбирам те прекрасно-аз карах до мин. год. същия Акорд,само,че 1.6 90кс.Сега съм на сивик 6-ца и не съм кой знае колко "разочарован" :lol: .Но пък всеки модел на Хонда те грабва с нещо свое си,така,че няма да сбъркаш никак,а и предпоалгам вече си обзет от манията "ХОНДА".... :cool:

Редактирано от element

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doktorche

да позна:cool: кво ще кажеш за нея?Разбрах че е карбуратор не сам карал карбуратор до сега според мен е по проста не знам дали е недостатк голам това.Даите мнение по въпроса!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...