Jump to content
Guest Patrik

Paintball

Recommended Posts

Guest Patrik

миналата година се заговори да си напрайм една игра и после нещо се разтури работатаТа сега предложението е :да се съберем повечко хора и да се попуцамес доста от съфорумците се засичаме чат пат по игрищата :) но ще е готино само хондаджии да сме и то многои тъй като знам колко безмислени приказки се бълват по всяка тема, атакувам с конкретно предложение:дата 30.09.2006 (резервна дата ако вали 1.10.2006)час 12 ч.място София, горичката е зад СБА на самоковско шосе. (ако до тогава измислим по добро ще го съобщя :) ) оборудването е : пушка маска камуфлаж (различни за двата отбора) цената е 10 лв. за оборудването + 6 ст. на патрон (без ограничения в патроните, колкото повече толкова повече )ако има желаещи почвам да записвам в различните отборизаписването не ви обвързва с участие ама ако не смятате да идвате не ни затруднявайте организацията все пак бройката е важна заради самото оборудване, то не е безбройно.отоборите са CIVIC vs ACCORDпобедителя яде и пие вечерта за сметка на падналия в кръчмата на Мачо напримераз се записвам за отбор CIVIC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

А що няма CRX? :lol: Пиши ме в който и да е отбор :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kosio

хаха, аз от кои да съм, а ? :cool: отправям официално питане към мениджъра на отбор CIVIC за повиквателна...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

хаха, аз от кои да съм, а ? :lol: отправям официално питане към мениджъра на отбор CIVIC за повиквателна...

това ти е призовката :cool: ми ако искате измислете други отбори се ми е тая

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Патриков :lol: Ако и аз се пиша в Сивик... май ставаме малко силни, а? :cool: Стасс дали ще се пише в Акорд? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Мен ме пишете в отбор кибик :cool: Аз ще снимам :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

ехааа много хора бе :D нема да може да ни побере горичката :D айде малко ентусиазъм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

отоборите са CIVIC vs ACCORDпобедителя яде и пие вечерта за сметка на падналия в кръчмата на Мачо напримераз се записвам за отбор CIVIC

Аз тогава няма да играя :D:D:D:D:):) Малко неуважително спрямо прелюдите ;) А сега сериозно! И аз съм ЗА ама за 30.09 едва ли ще съм тук. Ако може предния уикенд ебемтуално :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

нали има запазено място и за мен :cool:ще се дегизирам добре че някой имат да си връщат :D ще съм с каска за мотор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

И аз съм с вас ... Отбора няма значение ... важното е да ми дадете шанс да гръмна 2-3 пъти :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

ехаааааааа добре почнахме да се сабирамеаз преминавам в акорд че дарко да ми е противник :cool: а иначе датата, часа и мястото не са задължителни ако се реши друго нямам нищо против

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Пишете и мене в отбора на CIVIC. Може да сам нов ама съм там. Даже може и да вземеме и камера да снимаме ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Orlin

може ли карта на местоположението? Приемат ли се фенове, без кола :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

бе може карта ама най добре да си направим среща по рано някъде и да ходим в пакетприемат се всякви разбира се важното е да е по весело :) да не вали дъждиначе мястото е тук

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

като гледам прогнозите ... май няма да стане тази седмица биткатапък и то не се сабрахме хора да стане интереснотака че ... се отлага докато има достатъчно желаещи и благоприятно времепросто няма смисъл да отидем 6 човека с които и без това се засичаме редовно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Оп,пишете ме и мен ама за 30-ти или за по-натам когато времето позволява.желателно е да съм съюзник на Даркоси,че и без това му вися по цял ден на главата заради колата сега остава и да проявя агресия към него...:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Жалко, бях много навит. За когато и да стане там, :hondarulez: съм освен ако не съм на работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

нов план :hondarulez:ще ходят някви офроудари да се гърмят утре - събота 30.09.06който иска да идва да сформираме хонда отбора - ще има поне 20 човека с нассрещата е на ОМВ на самоковско шосе точно след КПП-то, в 13.30 ч. ако някой има въпроси да си пита или ако се загуби да звънка 0896508014

Редактирано от Patrik

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...