Guest Patrik #1 Публикувано 31 Август, 2006 миналата година се заговори да си напрайм една игра и после нещо се разтури работатаТа сега предложението е :да се съберем повечко хора и да се попуцамес доста от съфорумците се засичаме чат пат по игрищата но ще е готино само хондаджии да сме и то многои тъй като знам колко безмислени приказки се бълват по всяка тема, атакувам с конкретно предложение:дата 30.09.2006 (резервна дата ако вали 1.10.2006)час 12 ч.място София, горичката е зад СБА на самоковско шосе. (ако до тогава измислим по добро ще го съобщя ) оборудването е : пушка маска камуфлаж (различни за двата отбора) цената е 10 лв. за оборудването + 6 ст. на патрон (без ограничения в патроните, колкото повече толкова повече )ако има желаещи почвам да записвам в различните отборизаписването не ви обвързва с участие ама ако не смятате да идвате не ни затруднявайте организацията все пак бройката е важна заради самото оборудване, то не е безбройно.отоборите са CIVIC vs ACCORDпобедителя яде и пие вечерта за сметка на падналия в кръчмата на Мачо напримераз се записвам за отбор CIVIC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #2 Отговорено 31 Август, 2006 А що няма CRX? Пиши ме в който и да е отбор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kosio #3 Отговорено 31 Август, 2006 хаха, аз от кои да съм, а ? отправям официално питане към мениджъра на отбор CIVIC за повиквателна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #4 Отговорено 31 Август, 2006 хаха, аз от кои да съм, а ? отправям официално питане към мениджъра на отбор CIVIC за повиквателна...това ти е призовката ми ако искате измислете други отбори се ми е тая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #5 Отговорено 31 Август, 2006 Патриков Ако и аз се пиша в Сивик... май ставаме малко силни, а? Стасс дали ще се пише в Акорд? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #6 Отговорено 31 Август, 2006 Мен ме пишете в отбор кибик Аз ще снимам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #7 Отговорено 11 Септември, 2006 ехааа много хора бе нема да може да ни побере горичката айде малко ентусиазъм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #8 Отговорено 13 Септември, 2006 отоборите са CIVIC vs ACCORDпобедителя яде и пие вечерта за сметка на падналия в кръчмата на Мачо напримераз се записвам за отбор CIVICАз тогава няма да играя Малко неуважително спрямо прелюдите А сега сериозно! И аз съм ЗА ама за 30.09 едва ли ще съм тук. Ако може предния уикенд ебемтуално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darcosi #9 Отговорено 14 Септември, 2006 нали има запазено място и за мен ще се дегизирам добре че някой имат да си връщат ще съм с каска за мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #10 Отговорено 14 Септември, 2006 И аз съм с вас ... Отбора няма значение ... важното е да ми дадете шанс да гръмна 2-3 пъти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #11 Отговорено 14 Септември, 2006 ехаааааааа добре почнахме да се сабирамеаз преминавам в акорд че дарко да ми е противник а иначе датата, часа и мястото не са задължителни ако се реши друго нямам нищо против Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #12 Отговорено 15 Септември, 2006 пишете ме и мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #13 Отговорено 15 Септември, 2006 Пишете и мене в отбора на CIVIC. Може да сам нов ама съм там. Даже може и да вземеме и камера да снимаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Orlin #14 Отговорено 23 Септември, 2006 може ли карта на местоположението? Приемат ли се фенове, без кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #15 Отговорено 23 Септември, 2006 бе може карта ама най добре да си направим среща по рано някъде и да ходим в пакетприемат се всякви разбира се важното е да е по весело да не вали дъждиначе мястото е тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #16 Отговорено 27 Септември, 2006 като гледам прогнозите ... май няма да стане тази седмица биткатапък и то не се сабрахме хора да стане интереснотака че ... се отлага докато има достатъчно желаещи и благоприятно времепросто няма смисъл да отидем 6 човека с които и без това се засичаме редовно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #17 Отговорено 28 Септември, 2006 Оп,пишете ме и мен ама за 30-ти или за по-натам когато времето позволява.желателно е да съм съюзник на Даркоси,че и без това му вися по цял ден на главата заради колата сега остава и да проявя агресия към него... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #18 Отговорено 28 Септември, 2006 Жалко, бях много навит. За когато и да стане там, съм освен ако не съм на работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #19 Отговорено 29 Септември, 2006 (Редактирано) нов план ще ходят някви офроудари да се гърмят утре - събота 30.09.06който иска да идва да сформираме хонда отбора - ще има поне 20 човека с нассрещата е на ОМВ на самоковско шосе точно след КПП-то, в 13.30 ч. ако някой има въпроси да си пита или ако се загуби да звънка 0896508014 Редактирано 29 Септември, 2006 от Patrik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове