Jump to content
Guest Saggita

консултация

Recommended Posts

Guest Saggita

Та значи констатирах, че ми изтича спирачната течност по педала на съединителя...Преди месец налях почти догоре..а сега пак ми светка лампичката от време на време,незнам дали не е от някакви гумени уплътнения там...може ли съвет? :) Поздрави!! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Често се слу4ва при тия помпи да прокапят. Наведи се и погледни помпата горе при педала на съединителя. Обикновенно от там прокапват и цапат стелките. Ако е тя има уплътнения. Виж с търсачката мисля че се дикутираше не отдавна.Ако не е помпата трябва да види6 за те4ове по цилиндърчето.(на съединителя има6 ли лампичка. Щото аз имам само на спира4ките :) )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JD_CRX

Оооо сменяй я тая помпа хондаджийска работа - ела ще ти дам една от тойота на 23 год е а още не е протекла :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

а ако нещеш да се дупиш отскочи до Шкодрата за около 30 мин ще ти оправи помпичката а дава и доволна гаранция сервиза е зад бриколажа почети всеки го знае

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

а ако нещеш да се дупиш отскочи до Шкодрата за около 30 мин ще ти оправи помпичката а дава и доволна гаранция сервиза е зад бриколажа почети всеки го знае

един добър вариант :) ако не, used от моргата но най-добре си е new :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

И аз съм с чисто нови гумички от Шкодрата - няма грешка, Майната и той. - Изпитана технология!!!:lol::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Saggita

Благодаря!! :lol: Знаех си аз че са тия уплътнения (гумички).. май и аз ще я изпитам тази технология на Шкодрата :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...