Jump to content
Guest kamenski

бензинов филтър

Recommended Posts

Guest kamenski

здравеите пак искам да питам нещо напоследак много питам ама ко да прая като не разбирам :) та на вапроса обиколих сички магазини в града и само на един намерих бензинов филтър за д13б2 и струва 35лв. но не ми се дават толкова много пари да питам може ли да си сложа някакав друг които не е същия имат ли някакви характеристики по специални или са еднакви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Saggita
:) 6 лв.- еднакви са доколкото знам за карбораторите на Японките :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

благодаря ти много за отговора :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

Преди седмица смених горивен филтър за D13B2, оригинален ми излезе 28лв.По добре не слагай случаЙни филтри ако те е грижа за колата. Възможно е да не пропуска достатъчно гориво, или пък ако се замърси да се скъса. Не е толкова скъп, и при нормално износване се сменя на около 40000км.успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

И аз съм на мнение, че от тези неща не бива да се пести, че после много боли глава! В общи линии, ако можехме да караме без или с такъв от 3лв, така щеше да си излиза от завода, ама на - идва с такъв от 30лв ... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

И аз съм на мнение, че от тези неща не бива да се пести, че после много боли глава! В общи линии, ако можехме да караме без или с такъв от 3лв, така щеше да си излиза от завода, ама на - идва с такъв от 30лв ... :D

А откъде го купихте че аз взех прословутия за 6лв и изненадаааа ъгъла между входа и изхода по-голям :D доста се узорих докато го сложа ще видим и колко ще върши работа :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Младежи....да ва запитам ва....за филт'е'ра до резервоара ли си хортувате....ам ?? :angry::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

Младежи....да ва запитам ва....за филт'е'ра до резервоара ли си хортувате....ам ?? :angry::D

Да де, то уж там е горивния филтър :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Младежи....да ва запитам ва....за филт'е'ра до резервоара ли си хортувате....ам ?? :huh::P

Да де, то уж там е горивния филтър ;)
Интересно, досега не съм виждал honda на която там да е филтъра....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Младежи....да ва запитам ва....за филт'е'ра до резервоара ли си хортувате....ам ?? :huh::P

ами има!!! всички Д13, Д14 с карбове, горивните фолтри им са пластмасови и се намират до резервоара от ляво по посока на движение ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Младежи....да ва запитам ва....за филт'е'ра до резервоара ли си хортувате....ам ?? :P;)

ами има!!! всички Д13, Д14 с карбове, горивните фолтри им са пластмасови и се намират до резервоара от ляво по посока на движение ;)
:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Може, не споря. Аз съм виждал все "инжекции" :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki
:rolleyes: F18B2 на Акорд също е там филтъра а е инжекция :thumbs1:

Сподели публикацията