Jump to content
Guest mihho

Часовник

Recommended Posts

Guest mihho

Възможно ли е да ми изгори шибания часовник????... не мож го оправим ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

проверих бушоните....трябва да видя да бръкна отзаде някак си....някой да е свалял конзола на англичанка??...едва ли :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc

Свалял съм конзолата на Акорд англичанка точно заради проблем с часовника,по-точно изгоряла лампичка и да ти кажа си е шибано занимание.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kicko

и аз сменях изгоряла крушка, разминах се без да разглобявам таблото Извадих касетофона и от там бръкнах с ръка. Свалянето на крушката беше лесно, но обратната операция е гадна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз съм разглабял цялата конзола на англичанка :) но сега не си спомням къде е часовника , дай снимка да се ориентирам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Informer

Mihho, бушона за часовника на нашите коли е на много странно място. Отпред под капака на колата има една кутия с бушони, там търсиш един 7.5 амперов и го гледаш. Много е вероятно той да е сдал багажа, огледай го внимателно. Ако не е той, конзолата на която в часовника се сваля относително лесно, това средното се вади назад към задната седалка но предварително трябва да откриеш всички скрити винтове които го държат :) Не помня дали не беше описана цялата операция в service manual-a.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kicko

Описано е в service manual-а, започва се още от задния пепелник (около него има 2 винтчета), маха се конзолата около скотостния лост и чак тогава се стига до конзолата с часовника.... Ама защо цялото това главоболие, като може да се достъпи крушката с ръка през отвора за касетофона както вече казах ? Крушката се завърта леко и се вади, няма кабели към нея, трябва да се внимава да не се изпусне. Може да може и отстрани, чрез махане на жабката, но не съм пробвал така.Само да уточня - говоря за лампичката за подсветката. При мен часовника си работеше, само нямаше подсветка. И аз гледах схеми, търсех къде се намира бушона. Мисля че за подсветката няма бушон, онзи който го има би трябвало да е за часовника по принцип - тоест ако е изгорял, часовника да не работи въобще. Ако работи и няма подсветка, значи бушона е ОК.

Редактирано от kicko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...