Jump to content
В16А2

Джанти 4x108 (от Пежо)

Recommended Posts

Изпадна ми подобна оферта, която определено не искам да изпусна, имайки предвид че си търся черни OZ-ки от повече от година (но не ми се купуват чисто нови)И въпроса ми е, колеги, КАК :lol:Koлата ми е Del Sol VTi, в момента съм с 15-ки Momo. Да уточня, че отзад имам разширители по 1.5см и няма да ми е проблем да сложа на тяхното място преобразуватели 4х108 към 4х100, но въпроса е отпред? Дали няма да дойде много широко, колко са широки приблизително преобразувателите? АКО ВЪОБЩЕ ТАКА СЕ КАЗВАТЛека вечер и весели празници на всички :thumbs:

Редактирано от В16А2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви преходни фланци ще използваш много зависи от офсета на новите джанти и широчината на гумата която ще ползваш.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен няма да стане защото на пежо джантите з ада се монтират трябв ада са 15 20 ЕТ а на делсола е около 35,така че ако се сложат такива джанти все едно си с фланец около 2см а представи си сложиш още един такъв и ще стане мега гадно. Най добрия вариянт е да ги дадеш да ги разпробият професионално на 8 дупки както са си 4 по 108 да станат и на 4по 100 .Наш колега е правин интервенцията бяха 15ки 4х114,3 и ги направи и на още един размер 4х100 стана като заводско.Сега като казах заводско какво значи заводско всички джанти са плътни и завода по същия начин ги дупчи според партидата която е нужна,така че смело дупчи :)

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно, ще търся да ми ги надупчат и на 4х100, точно това си мислех че отзад преходния фланец ще го сложа на мястото на фланеца, който сега имам от 1.5см и ще дойде същото, но отпред ще е доста гадно. Или ще се откажа за сега, зависи дали ще намеря къде да ги направят тези или ще търся други. Мерси Jeepers ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...