Guest Velichkov #1 Публикувано 30 Август, 2006 Колеги откраднахами халогените на Хондичката 5г , ако има някои счупени, че ништо не плащат от застрахователите, а и ако има колега които да знае каде има здрави да сподели - моля, че сега е много грозна и ми е много мачно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #2 Отговорено 30 Август, 2006 Как ги откраднаха бре? На сивикчето когато се счупи единия, болта му не можа никак да се развие и се наложи да се разпробива Мога да ти услужа с един счупен от англичанка. Мисля, че няма голяма разлика с тези от 5г. Ако ти върши работа свиркай да го търся другия път, като ходя до СЗ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hondichka d14a2 #3 Отговорено 30 Август, 2006 Мога да ти услужа с един счупен от англичанка. Мисля, че няма голяма разлика с тези от 5г. Ако ти върши работа свиркай да го търся другия път, като ходя до СЗ.А случайно да продаваш халогените за англичанката ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #4 Отговорено 31 Август, 2006 Мога да ти услужа с един счупен от англичанка. Мисля, че няма голяма разлика с тези от 5г. Ако ти върши работа свиркай да го търся другия път, като ходя до СЗ.А случайно да продаваш халогените за англичанката ?Симпатяга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове