ivan_77 1 #1 Публикувано 19 Декември, 2011 искам да предопредя всички колеги,че сред нас има некоректен колега.Става въпрос за колегата Too_SloW от Казанлък/Ст.Загора.Преди около месец ми поиска предно ляво стъкло(което както виждам търси и в момента),помоли ме да му го дам по евтино и естествено аз се съгласих,все пак сме колеги и трябва да си помагаме,но .... и така аз пратих стъклото на посочения адрес от колегата Too_SloW,но той не го взема и не ми освободи пратката,за да си получа стъклото обратно се наложи да платя разходите за транспорта и в двете посоки.колегата се оказа доста нагал,защото после ме пита каде е стъклото че му трябвало.Колеги внимавайте като се разбирате с Too_SloW !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 19 Декември, 2011 Само така - пишете за всички ментета, щото аз заради едно такова минах 1000км. да видя, че колата, която продава не става за купуване...Колегата беше от Варна, а колата Сивик купе.Здраве да има е силно важно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #3 Отговорено 23 Декември, 2011 (Редактирано) Този колега запали и брат ми.Брат ми търси задно стълко за сивик и на колегата му бе обяснено, че стъклото е това зад пасажерската седалка, а колегата е пратил това зад шофьорската врата.Май трябва да се създаде рейтинг и брой продажби на търговците във форума, както е в e-bay. Редактирано 23 Декември, 2011 от spas21 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #4 Отговорено 25 Декември, 2011 Колеги, този колега е некоректен не се занимаваите с него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-ADNOH 7 #5 Отговорено 27 Декември, 2011 Защо след оплакване на някакъв брой хора от форума не се вписва такова нещо в профила на дадения некоректен потребител?Така всички ще го знаят що за стока е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 27 Декември, 2011 Колегата бере банани от известно време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове