brum 2 #1 Публикувано 18 Декември, 2011 здравеите колеги - от къде мога да си купя плат за тапициране на кори за коли ???? или по точно да ме ориентирате кум някои магазин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #2 Отговорено 19 Декември, 2011 Ами колега ако не намериш магазин пробвай да си купиш от някой тапицер ако си решил да си ги правиш сам.За кой модел става въпрос, че някои хонди могат да минат и без да се лепи нов плат или се правят едни други щуротии преди лепенето.За самия плат-трябва да е подлепен с тънък дунапрен и да е еластичен.Аз самия в Пловдив трудно намирам платове и си поръчвам от София.Напиши за кой модел хонда иде реч и какъв цвят търсиш и ако не намериш магазин ще пробвам да помогна по някъв начин ако мога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brum 2 #3 Отговорено 19 Декември, 2011 колата е prelud 4 та генерация - плата е винено червен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtec power 1 #4 Отговорено 20 Декември, 2011 (Редактирано) в горубляне има един магазин аутотекстил там има всякакакви кожи и платове специални за тапицерии Редактирано 20 Декември, 2011 от vtec power Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtec power 1 #5 Отговорено 20 Декември, 2011 http://biznes-bulgaria.com/firma/26664-auto-tekstil-ood-sofiya Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brum 2 #6 Отговорено 20 Декември, 2011 mersi mnogo kolega Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #7 Отговорено 20 Декември, 2011 (Редактирано) Аутотекстил отдавна не е в Горубляне, а е по пътя за Панчерево.Ако колегата иска мога да дам телефони и на още един склад в София, само че не знам как ще се разберат за цвят и вид плат по телефона, а пък гледам не е и от там.Погледнах моите мостри, но нямам нищо свястно червено.Колегата има лично. Редактирано 20 Декември, 2011 от chooby Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове