Jump to content
Guest s trotinetka

нужда от съвет

Recommended Posts

Guest s trotinetka

Здравейте. Преди 2 месеца продадох Сивика който карах 2 години. съвсем нормален,94г, 1.5, хечбек. Сега толкова ми е мъчно за него и се чудя защо изобщо го продадох, като беше и с клима, и ел.стъкла и огледала и хубави джанти. След него карах 2-3 седмици Фиат Браво 12 клапана, и Астра GSi но не е същото. Сега чакам Ауди А3 но си мисля че и това не е моята кола. Чудя се защо толкова съм се привързала към тая кола. Аз не съм някоя състезателка, а и в интерес на истината Бравото с 80те си коня дърпаше по-добре. Сега ми се иска пак хонда но по-новите модели го нямат този дизаин който е хем агресивен, хем секси няма друг като него. Какво ще ме посъветвате момчета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Изчакай си Ауди-то..... и ако/като се окаже че не е твойта кола, го продай и ще имаш парички за любимата хонда... Пък и защо пак не си вземеш такава? Или пък следващия модел ( 6-та генерация)? или някой ДелСол?Не го мисли, така и така чакаш А3-то.. пробвай го, пък после го мисли. Хондичката няма да ти се разсърди ако я вземеш малко по-късно, важното е дали ще се намерите някой ден :)УСПЕХ и добре дошла :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Здравейте. Преди 2 месеца продадох Сивика който карах 2 години. съвсем нормален,94г, 1.5, хечбек. Сега толкова ми е мъчно за него и се чудя защо изобщо го продадох

ами да ти кажа аз моето виждане.

да караш хонда е болест.-нарича се ХОНДАХОЛИЗЪМ :)

заразна е и много трудно се лекува .

аз съм болен 5години и немога да се изликувам все още :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

.......ама на път беше...... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Здравейте. Преди 2 месеца продадох Сивика който карах 2 години. съвсем нормален,94г, 1.5, хечбек. ................................................................................... Сега ми се иска пак хонда но по-новите модели го нямат този дизаин който е хем агресивен, хем секси няма друг като него. Какво ще ме посъветвате момчета.

Здрасти :)Зависи как си финансово, но скоро имаше едно разискване по темата "слушането на сърцето или разума"...Не че съм преживял достатъчно, но се убеждавам в едно: слушай по-често сърцето си!Винаги когато съм бил пред дилемата дали да избера практичното или това, което ми харесва - и съм избирал второто - никога не съм съжалявал за избора си.Изчакай аудито - ако не можеш да го откажеш. Покарай го - винаги можеш да го продадеш и купиш това, което ти харесва.П.П. Разбирам те за "агресивната и секси" муцуна на 5тата генерация - аз карам същата :)Успех. Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest s trotinetka

съпругът ми има автокъща, така че ако не ми хареса нещо просто го оставям да се продава. Форумът го открих след като се разделих с моята красавица. Докато я имах я приемах за кола като кола. Но сега не мога да избера нищо. Вярвайте ми опитвах доста коли. Включително Алфа 156. Тя единствено ми хареса, но ми е много голяма/разбирайте че така и не се научих да паркирам/ ;) . Трудно е вече да се намери такава Хонда, тъй като вече поостаряха а и ми се иска отново да има климатик. Ако се сдобия отново с Хонда ще ви се похваля. А дотогава ще чета и ще следя какво става с вас :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Здравейте. Преди 2 месеца продадох Сивика който карах 2 години. съвсем нормален,94г, 1.5, хечбек. Сега толкова ми е мъчно за него и се чудя защо изобщо го продадох

ами да ти кажа аз моето виждане.

да караш хонда е болест.-нарича се ХОНДАХОЛИЗЪМ ;)

заразна е и много трудно се лекува .

аз съм болен 5години и немога да се изликувам все още :angry:

Ти пак си добре мене ме е затресла от 12 години и се по лошо става :D

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

...Сега толкова ми е мъчно за него и се чудя защо изобщо го продадох...

Господи, колко мъка има по света! ;):angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Земи Аудито...че после кат го натириш...ква VTI-ка ше забучиш......малийййй.... :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...