Jump to content
Guest BlackSun

Компютърна диагностика

Recommended Posts

Guest BlackSun

Колеги понеже ми светна оранжевата лампа на таблото :) , (колата е Сивик 97 d16y2 vtec) и искам да я закарам да я закачът на компютър и да се види къде и какво и е на колицата :) .Та питам аз, този Омбре има ли неоходимата техника или просто някой да дате съвет каде е най - добре да отида и дали в хонда българия е много скъпо за тази процедура?? Благодарство и да живее Хонда... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KICK

има едно момче което е много в час с тези неща и наистина си разбира от работата пряката срещу главния вход на централния затвор слизаш на долу след педесетина метра пътя се разделиа на две хващаш дясната страна към сливница и гледаш в дясно :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BlackSun

Аха да този го знам минах от там но нямаше време той а и ми каза че излиза отпуска :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iXi

Можеш да разбереш какво и е и сам - поне на първо време...под жабката имаш един кабел с два куплунга единя с 2 пина другия с 5 мисля..Гасиш двигателя даваш на късо - двойката (2-та пина ) примерно с кламер и дай контакт - оранжевата лампа ще почне да мига преброй дългите и късите мигвания. Дългите са 10-ци а късите единици ... Примернмо 4 дълги и 1 късо е 41 - подгряване на O2-сензора. - да ме поправят колегите ако съм сбъркал :) Не знам дали се изразих правилно но разтърси се из форума за кодовете за грешки...има писано доста по въпрса ако не ги откриеш драсни едно лино ще ти ги пратя...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...