Guest Hronos #1 Публикувано 13 Юни, 2004 Янко Русев и неговата Хонда,имат желание да дойдат на следващата ни среща.За съжаление не ползва интернет и тук едва ли ще се появи.Той е живял в Япония и си я е докарал от там с дясна дирекция.Не се разделя с нея вече 10год,и няма намерение даже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #2 Отговорено 13 Юни, 2004 Да заповяда, смятам ще е удоволствие и за него, и за нас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #3 Отговорено 13 Юни, 2004 Ми освен да заформим среща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #4 Отговорено 13 Юни, 2004 (Редактирано) Емблематична фигура /легенда/ във Щангите е.Той се зарадва ужасно като му казах за клуба,форума и срещите ни.От давна не бях го виждал.Дадах му 2 тонколони стари,че неговите предни пръднали.Жена му ползва нета и тя може да го регистрира но не е сигурно.А миналата седмица не стана ли среща.Имаше някакво предложение май.Насрочвайте дата тогава.Кво се мотате. Редактирано 13 Юни, 2004 от Hronos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #5 Отговорено 13 Юни, 2004 Ми аре за тая. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #6 Отговорено 13 Юни, 2004 Става,нека и другите да се изкажат.Забравихме се бре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #7 Отговорено 13 Юни, 2004 Ами екстра,ние така или иначе тогава сме в София и за изложението така че ще се видиме Можеме да си направим цяла екскурзиа из София,първо среща,после изложение и за завършек може да се тръшнем един куп хонди на Божурище,че имам големи сърбели да се дръпна за първи път с някой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #8 Отговорено 14 Юни, 2004 (Редактирано) Ейййй че хубаво става и аз може да се появя 6тото 6те съм на ралито на Боровец и ако е в неделя по обикновеното време и място може и аз да дойда пп: малко 6те съм мърляв ама нема да ме снимате 6тото 3-дена в балкана на палатка нее 6ега работа Редактирано 14 Юни, 2004 от M_TYPE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #9 Отговорено 14 Юни, 2004 Янко Русев и неговата Хонда Неразбрах само, каква точно е "НЕГОВАТА" Хонда ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #10 Отговорено 14 Юни, 2004 Янко Русев и неговата ХондаНеразбрах само, каква точно е "НЕГОВАТА" Хонда ? АДХ на ЯНКО му беше подарена преди време ACURA NSX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #11 Отговорено 14 Юни, 2004 (Редактирано) Нищо особенно-Акорд 90-те години някаде,десен волан,сив металик.Стандатно автомобилче.По важното е че откакто я има а това са близо 10г. нито си купува друга нито има некакви проблеми.Поддържа я и си я кара.А дали са му подарявали Акура не знам.Но така и не е докарал такова животно от там.Ще го попитам.Ей и аз сам на рали и не съм сигурен дали ще се прибера.А трябва да съм до края.Среща на Боровец как ви звучи. Редактирано 14 Юни, 2004 от Hronos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #12 Отговорено 15 Юни, 2004 Еии тва е добра идеяДа ходим до Боровец и да гледаме ралитоима ли навити ?Сега ще пусна тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #13 Отговорено 15 Юни, 2004 Среща на Боровец как ви звучи.И да ги засилим хондите през пътя Бистрица-Железница! Много кефещ път, веднъж го минах само за кеф! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #14 Отговорено 17 Юни, 2004 Та какво стана най-накрая??? Май нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове