Jump to content
ICJ

Продавам метални джанти 13-ки с зимни гуми и още нещо

Recommended Posts

Привет колеги. Продавам 4 броя метални джанти с разпробивка 4х100 и централен отвор 56мм. На джантите има зимни гуми Гиславет Euro Frost 175/70 R13. Като забележка мога да спомена, че са малко напукани в зоната на каналите на шарката. Дълбочината на грайфера е 4мм и 5мм (тези дето са били задни са по-слабо износени).

ЦЕНА 130лв. за всичко(джанти с гуми).

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Оригинални тасове 13-ки в много добро състояние (закрепват се с гаиките на джантата, а не с щипки). ЦЕНА 25лв.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Кутия за въздушен филтър от Д15Б2 и тръба (интеик) не съм сигурен дали е от Д15Б2 или Д16А6. Двете заедно ЦЕНА 25лв. отделно по 15лв

Публикувано изображение

Малко барче сиво за сивик 5 генерация. ЦЕНА 15лв. Не е снимано, но ако има интерес ще го снимам.

От София съм. За връзка ЛС или 0878943920

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джантите са продадени! Пздрави на колегата. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тасовете ги отнесоха тази сутрин! :)

Пускам снимка на барчето което бях споменал по горе.

Публикувано изображение

Барчето е с хубав сив цвят (не е пожълтяло от слънцето). Като забележка мога да кажа, че има изгорено от цигари над пепелника(аз непуша, но явно човка, който го е ползвал не е уцелвал добре пепелника :dry: ). Върви без запалка ( не защото искам да си я запазя, а защото НЕ РАБОТИ. Ако някой я иска ще му я дам. До гнезодо си има 12V!) ЦЕНА 15лв.

Сетих се и за още нещо. От металните джанти ми останаха и оригиналните гайки със сверична част която ляга на джантата и пласмасово рингче (придържа оригиналните тасове). ЦЕНА 20лв. Продавам ги единствено комплект (16 гайки с пласмасовите рингове)!!!

Публикувано изображение

Редактирано от ICJ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кутията за въздушен филтър и тръбата заминаха!На пазара са все още гайките и барчето. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кои има нужда от гайките и барчето? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...