Jump to content
Guest slus4o

Е*ахти куките,

Recommended Posts

Guest slus4o

Днеска се пребирам от РВ и на карулката до С,СА аз разбирасе от 130 свалям на 80
после на 50 и кузирувайки минавам, но Г-н Шапкаров какво прави тръгва
(аз си викам деба и късмета са ме спрее) по пешеходната пътека с маршова към то
флегматична стъпака стига до средата и се връща пак с невероятните 0,2 км/ч
аз скачам на спирачката едвам го не ударих д*ба и ку*варчето смотано,
а тъпака си лафи с колегата и се смее бахти напрао изтръпнах от бяс и ярост

Това не ми се случва за първи път веднъж си идвам от EH и след втория тунел
където седят прасетата аз си пърпоря с около 85 и мъча колицата на газ с 5 предавка
и какво виждат очите ми оная тъпа кука спрял някъв самолет и понеже колата им е
до будката оня най спокойно си пресича с 1 км/ч аз спирачки :D до 60 и ми е*а майката
на енерцията после се мъчих само на 4

Досега само веднъж съм спиран от културен и учтив катаджия може би го четкам така защото
бях сърешил (без колани,30-40км/ч отгоре) и ме пусна като само ме предупреди съвсем учтиво

а не:
"....ай марш от тук и ако още те видя в тая забранена улица ще чакаш 3 часа К.А.Т."
а аз му викам:
"- А бе човек живея в е тоя блок дето е зад теб и туко що излезнах от паркинга който е ей там"

Само кат ги видя че ме спират и направо побеснявам защото, на него му е през ей оная
работа че стават катастрофи той просто е излезнал да направи 50 кинта със "слънчогледчето"
и да ходи да се напие кат "сфиня"

България =

1) Работещи хора - ОК но бачкаме такава работа не за каквато сме учили или имаме
познания а за такава за която ни стигат връзките - НЕ е така да бе да!!!
2) Бюрокрация - No comment - НЕ спокойно скоро ще дойде и до вас:D
3) Нека да започнем да говорим по същество АЗ (съмвиновен) НИЕ (сгрешихме) -
а не ТЕ (са виновни) ТОЙ (сгреши)

ПРЕДЛАГАМ НА ВСИЧКИ ЗАГРИЖЕНИ СЪФОРМОВЦИ:

НЕКА ВСЕКИ ДЕН ИЛИ ВСЯКА СЕДМИЦА ДА ВЪРШИМ ПО ЕДНО ДОБРО ДЕЛО
БИЛО ТО ДА ПУСНЕМ НЯКОЙ ДА МИНЕ ПРЕД НАС
ИЛИ ДА ПУСНЕМ ЕДНА МОНЕТКА
В ЧАШКАТА НА ПРОСЯКА И Т.Н. :D

Редактирано от slus4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Мъча се да рабера какво искаш да кажеш с този пост...трудно ми е...това последното го правим всеки ден! Поне аз! Има ли проблем да наричаш градовете с истинските им имена? Не виждам някаква особенна причина да си говорим на РВ, ЕН, С, СА??!! И къде по-точно е проблемът с полицаите в този случай? Че ти е преебал инерцията ли? Ама ти сериозно ли?? Надявам се не... И как ги усети, че всичките за по 50, че и пият, като "сфине"... Айде малко по-сериозно, дали ще може??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Aladin

Мъча се да рабера какво искаш да кажеш с този пост...трудно ми е...това последното го правим всеки ден! Поне аз! Има ли проблем да наричаш градовете с истинските им имена? Не виждам някаква особенна причина да си говорим на РВ, ЕН, С, СА??!! И къде по-точно е проблемът с полицаите в този случай? Че ти е преебал инерцията ли? Ама ти сериозно ли?? Надявам се не... И как ги усети, че всичките за по 50, че и пият, като "сфине"... Айде малко по-сериозно, дали ще може??

Батко ни svetlio имал кофти ден:confused: Е кво да се прави лошо е когато си сляп за истината:thumbs1:! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policaja

Батко ни svetlio имал кофти ден:confused: Е кво да се прави лошо е когато си сляп за истината:thumbs1:! :lol:
ебати тъпана си сори много

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman
:lol::tooth::hug:

Батко ни svetlio имал кофти ден:confused: Е кво да се прави лошо е когато си сляп за истината:thumbs1:! :wub:
ебати тъпана си сори много
:ppp:bg::D:tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Батко ни svetlio имал кофти ден:confused: Е кво да се прави лошо е когато си сляп за истината:thumbs1:! :D

Кофти ден казваш? Беше по-скоро сутрин, и то прекрасна :lol: Не ми се впуска в спорове, относно темата и за това, дали съм сляп за истината или не! Позволи ми да вярвам на себе си, а ти, в който и на което искаш :hug: ОК?Мисля си само, че доста преди теб съм зад волана и това предполага повече сблъсъци с полицаите по пътищата. За добро или за лошо :wub: Последно - всичките ми актове за тези години са само и единствено по МОЯ вина! Законът е ясен и който не го спазва си носи последствията. Аз оплаквания нямам - не ми е приятно, разбира се, но да съм мислил преди това. Да не говорим пък, че напоследък срещам все повече полицаи, които са учудващо внимателни и доброжелателни. Дано е някаква промяна към по-добро, а не някакво временно замазване на очите ни :ppp Нядявам се и ти да го разбереш някой ден :bg:Успех ти желая...и нищо лично!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Батко ни svetlio имал кофти ден:confused: Е кво да се прави лошо е когато си сляп за истината:thumbs1:! :tooth:

Кофти ден казваш? Беше по-скоро сутрин, и то прекрасна :lol:

Не ми се впуска в спорове, относно темата и за това, дали съм сляп за истината или не! Позволи ми да вярвам на себе си, а ти, в който и на което искаш :hug: ОК?

Мисля си само, че доста преди теб съм зад волана и това предполага повече сблъсъци с полицаите по пътищата. За добро или за лошо :wub: Последно - всичките ми актове за тези години са само и единствено по МОЯ вина! Законът е ясен и който не го спазва си носи последствията. Аз оплаквания нямам - не ми е приятно, разбира се, но да съм мислил преди това. Да не говорим пък, че напоследък срещам все повече полицаи, които са учудващо внимателни и доброжелателни. Дано е някаква промяна към по-добро, а не някакво временно замазване на очите ни :ppp Нядявам се и ти да го разбереш някой ден :bg:

Успех ти желая...и нищо лично!

А имах предвид че оня се разкарваше се едно си у тех а не на МАГИСТРАЛАТА

Братле, аз лично от всички които познавам всичките са бутали на кукарите

кой 10 кой 20 вече 5-та не минава - тряя да са мноо закъсали, а какви

истории са ми разказали от сорта на: спират го и дава 20 кинта а

оня тъпак му връща 10 или 5 - това съм гу чувал поне 5 пъти или пък

едни приятели ходили на събор до Враца и на връщане към София шоферчето се

присеща че си е забравил документите и оп на околовръстното господин

полицай ги стопирва вътре смърди на алкохол търкалят се бутилки, всички са

поизаспали познай как са се оправили с 3лв и некви стотинки + половин бутилка "FLIRT"

От предишната ми работа в Бояна на ул. Кумата ги виждах как с частната си кола спират

и точно след 20-30 минути или 3 коли спрени палеха партенките и към най-близката кръчма,

почти всеки ден шефчето и шофера му си правеха гонки от центъра до Бояна и обратно по

бул. "България" та веднъж шефа минал покрай някви куки след моста с 160-180 със "СL" и

звъннал на шоферчето със "S" като минава от там да им бутне некой лев да си трйкат, СМЕХ

а най-яките пияндета са военните,шапкарите и шофьорите - доказано:D

Тъй че не ми говори с добро за тия утрепки аз досега не съм им дал и петаче

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Батко ни svetlio имал кофти ден:) Е кво да се прави лошо е когато си сляп за истината:)! ;)

Кофти ден казваш? Беше по-скоро сутрин, и то прекрасна :)

Не ми се впуска в спорове, относно темата и за това, дали съм сляп за истината или не! Позволи ми да вярвам на себе си, а ти, в който и на което искаш :) ОК?

Мисля си само, че доста преди теб съм зад волана и това предполага повече сблъсъци с полицаите по пътищата. За добро или за лошо :) Последно - всичките ми актове за тези години са само и единствено по МОЯ вина! Законът е ясен и който не го спазва си носи последствията. Аз оплаквания нямам - не ми е приятно, разбира се, но да съм мислил преди това. Да не говорим пък, че напоследък срещам все повече полицаи, които са учудващо внимателни и доброжелателни. Дано е някаква промяна към по-добро, а не някакво временно замазване на очите ни ;) Нядявам се и ти да го разбереш някой ден :)

Успех ти желая...и нищо лично!

А имах предвид че оня се разкарваше се едно си у тех а не на МАГИСТРАЛАТА

Братле, аз лично от всички които познавам всичките са бутали на кукарите

кой 10 кой 20 вече 5-та не минава - тряя да са мноо закъсали, а какви

истории са ми разказали от сорта на: спират го и дава 20 кинта а

оня тъпак му връща 10 или 5 - това съм гу чувал поне 5 пъти или пък

едни приятели ходили на събор до Враца и на връщане към София шоферчето се

присеща че си е забравил документите и оп на околовръстното господин

полицай ги стопирва вътре смърди на алкохол търкалят се бутилки, всички са

поизаспали познай как са се оправили с 3лв и некви стотинки + половин бутилка "FLIRT"

От предишната ми работа в Бояна на ул. Кумата ги виждах как с частната си кола спират

и точно след 20-30 минути или 3 коли спрени палеха партенките и към най-близката кръчма,

почти всеки ден шефчето и шофера му си правеха гонки от центъра до Бояна и обратно по

бул. "България" та веднъж шефа минал покрай някви куки след моста с 160-180 със "СL" и

звъннал на шоферчето със "S" като минава от там да им бутне некой лев да си трйкат, СМЕХ

а най-яките пияндета са военните,шапкарите и шофьорите - доказано:)

Тъй че не ми говори с добро за тия утрепки аз досега не съм им дал и петаче

Ей пич,до сега все някакси ти изтърпях тъпите изказвания,които както виждам са твое лично мнение и незнам защо трябва всички да ти четем изказванията ;) за ТЪПИТЕ КУКИ?!Ми ето аз съм един от така порицаните от теб ТЪПИ КУКИ и да ти кажа малко ми е тъпо като ти чета изказванията :) .

Първо никой не е дошъл у ВАС да те извади от леглото , да ти състави акт или да ти каже че си нарушил това или онова свързано с движението по пътищата и по-точно с ЗДвП :) .

Второ някой насила да те е карал да даваш пари или рушвети????

Всеки иска да си оттърве кожата като е хванат в нарушение,а после всеки недоволства,е що?Ми като си такъв тарикат понасяй си последствията предвидени в закона то така е редно нали :huh: .Е,да ама точките свършват нали?Пич,то неможе и х....я в пу...та и душата в рая!Много съм срещал по пътищата най-различни и скандалджии ,и тарикати,и доста интелигентни водачи много компромиси съм правил,но и много книжки съм взел,ще ти кажа само че от твоето държание зависи как ще подходят към теб :) Надявам се да се запознаем лично и да си поговорим на тая тема та да видим що толкова си настроен лошо против КАТ и служителите му :huh: . Не забравяй че това е служба за контрол а не благотворително дружество!

Извинявам се ако някой се е почувствал засегнат от написаното от мен ,но смятам че бях откровен и прям!Айде с мир!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Извинявам се ако някой се е почувствал засегнат от написаното от мен ,но смятам че бях откровен и прям!Айде с мир!

Няма как да има засегнати - това си е чистата истина и ти много добре му го каза :) Мислех да ги помоля да спрат по тази тема още в предния пост, най малкото заради присъствието на няколко полицая тук(някак не ми се струва нормално да се говори така, под общ знаменател за всички), но после реших да видя дали ще се усетят сами...Уви, не!Иначе, slus4o, добре разказваш истории, но съм сигурен, че ако не всички, то поне повечето тук са преживяли нещо подобно и пак не мислят, като теб :) Помисли върху това...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Първо никой не е дошъл у ВАС да те извади от леглото , да ти състави акт

Искам да седят на ш****те кръстовища и да взимат точки за минаване на червено. Да те прибират за подкуп, а не да си го просят. А те си го просят, ооо да, просят си го. До сега 1 или 2 пъти полицаят не ми е овъртал и т.н. Аз му викам да си ми пише акта, и че знам че съм виновен и ще си понеса последиците, те ми говорят глупости.По кръстовищата е някакво пълно безумие, те си спират разни като мен със 72 при 50 ограничение. Да, знам че съм нарушил закона, но повечето стъклария е по светофарите.Корупцията те си я създават. Ако почнат да прибират хора за подкуп, колко време мислите ще трябва всичко да си дойде по местата?п.с. Знам, има много свестни полицаи, но има и много които петнят професията.п.п.с Ще оставя темата само ако запазите (всички) що годе културен тон.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

п.с. Знам, има много свестни полицаи, но има и много които петнят професията.Тук си прав всяко, стадо си има и мърша :) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Нормално е. Всички сме хора и всеки отговаря за себе си. Не може да се говори за всички като цяло независимо какво ни обединява - професия, националност, местожителство ... или Хонда.В интерес на истината и аз олекнах (edit: тази неделя) с 20лв в неделя в един град в северна България (не е Плевен - за да не се обиди колегата). Но не се оплаквам. Засякоха ме с превишена скорост и толкова. Какво да ми вземат талона... да ми напишат акт, за който глобата щеше значително да превишава сумата, с която се разминах... и да трябва да ходя до Стара Загора в работен ден за да си търся талона, който току виж не е пристигнал в тамошния КАТ и ще трябва да ходя пак... да ми вземат точки...Никак не ми е съвестно, защото това ми е втория път, когато се минавам по този начин, защото доста пъти са ме спирали без да ми оставят никакъв шанс да се размина. За това отново казвам: не всички хора са еднакви и това не дава право на никого да използва нарицателни.

Редактирано от Honda-Z

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Не знам как е при вас, но аз почти винаги съм успявал да се разбера с така неречените от някой съклубари"КУКИ или Ченгета" и на мен ми взеха един път 20 евро /не лева- ЕВРО/ но на знак 60км/ч. минах със 140км/ч. и без колан. Е мисля че сделката все пак бе в моя полза. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

всеки е имал срещи с полицай,за хубаво или лошо но не можем да слагаме всички под един знаменател.ако са без униформа и те са като всеки един от нас-ХОРА познавам много лоши полицай но и много добри визирам нашия POLICMAN :angry:;):D невероятен ЧОВЕК.а до колкото рошвета който не иска да не дава никой нищо няма да му каже. при определени ситояции си струва да се даде нещичко от колкото да ти отнемат точки,кинти и......PEACE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Не съм казал всички

.....Досега само веднъж съм спиран от културен и учтив катаджия може би го четкам така защото

бях сърешил (без колани,30-40км/ч отгоре) и ме пусна като само ме предупреди съвсем учтиво....

но повечето ми срещи с тях са протичали доста кофти затова защото

аз рушвет не давам и няма и да дам ако ще и книжката да ми вземат:angry:

.....аз досега не съм им дал и петаче......

останали са ми 15 точки карам що годе прелично, но винаги ми намират по нещо,

последното за което ми взеха точки беше минал на червено на този светофар

тръгвам да правя десен за към ул. Обиколна гледам светофара нищо не свети (не работеше) кръстовището е от тези които от ляво са с островче и друг светофар той светеше зелено и си викам те сигурно са заедно завивам леко леко а след мене маршрутка и как завих оп ай честито Г-н Катаджията ме спира, спира и маршрутката, на мен ми съставиха АКТ - 30 кинта и - 10 точки а другаря с маршрутката - 10 лв. и чал-чал, даже лек път му пожелаха;)

тука вместо да седят и да чакат някой да се излъжат можеха да съобщят за изгорели крушки и повредата да се отстрани за час два а не седмица и половина те да си седят и да си чакат на поста

Казваш защо имам такова негативно отношение към вашата професия ами не без известно е че за да станеш пазител на реда по пътищата освен "ЯКИ" връзки тряя да имаш и яки кинти от 500 до 2 000 зависи до каде ти стигат връзките, сега си викате абе тоя какви пари какви връзки го гонят аз наизуст не говоря имам приятелче сега влезна кука и та по 100-200 на изпит и пак го скъсаха защото не беше бутнал на баш назначителя 500 и това за кука представям си при вас какво е, ако ти най-тържествено ми кажеш тука че без грам лев и без грам връзка (ама нямаш никакви роднини в МВР-то) и си станал КАТ-аджия аз освен че ше ти кажа евала и даже като идвам към Плевен ще седнем и ще те почепя едно доволно :D

Преди бях адски възхитен и респектира от хората на реда докато за първи път не видях комбинацията дясна ръка десен джоб, значи бях на свиждане на една моя приятелка в "Пирогов" слезнахме долу до кафето пиеме си кафенце лафиме си и аз се за зяпах в полицая отвън който спря една кола и с очите си видях как ония му даде 10 кинта, направо онемях дотогава само бях чувал но като видях неможах да повярвам и от тогава само за КАТ-аджийските подвизи слушам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

Еи Слузчо, пич! Ако знаеш как дразниш всички с тьппите си постове и теми, не е истина просто. И с тоз зелен цвят и голям шрифт на писане адски дразниш и си труден за четене, и продьлжаваш да не го сменяш вьпреки че ти беше направена забележка за това. Не знам, язьк че караш Хонда. Не заслужаваш и москвич. Срам си за форума, честно ти казвам. Помисли си....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Не съм казал всички

.....Досега само веднъж съм спиран от културен и учтив катаджия може би го четкам така защотобях сърешил (без колани,30-40км/ч отгоре) и ме пусна като само ме предупреди съвсем учтиво....

но повечето ми срещи с тях са протичали доста кофти затова защото аз рушвет не давам и няма и да дам ако ще и книжката да ми вземат:angry:...последното за което ми взеха точки беше минал на червено на този светофарКазваш защо имам такова негативно отношение към вашата професия ами не без известно е че за да станеш пазител на реда по пътищата .... ако ти най-тържествено ми кажеш тука че без ......с очите си видях как ония му даде 10 кинта, направо онемях дотогава само бях чувал но като видях неможах да повярвам и от тогава само за КАТ-аджийските подвизи слушам
1. Да бе не каза всички :D ма никъде не спомена, че говориш за няколко полицая!2. Не даваш рушвет? Не ти вярвам. Но ако е така БРАВО ;) Герой. Е и? ;)???3. Как се става полицай и по специално катаджия ... Абе стани и ти да не те яд а!4. Какво си се зачекнал колегата полисман. Бил ли си му на изпитите, присъствал ли си на "бутването" че се подиграваш с труда му :)5. Видял бил ... значи си бил прекалено внимателен за разлика от полицая. Аз лично не съм видял до сега. Давал съм, но ако не знаех че го правя нямаше как да го знам. Не си развяват парите пред очите на шофьорите;)6. Абе пич си, кефиш ме, че се радваш и ни забавляваш по-някога. Бих изпил по една бира с тебе ... ама вече преиграваш. Какво толкова е станало и какъв е ш... смисъл на цялата тема не мога да разбера. Убитата ти енерция от полицай на магистрала? :D Че то мене по ме дразни някой бавен ТИР да изпреварва с 70 докато аз от зад го настигам с около 130. Тва не е ли по опасно от това да видиш полицай и да намалиш защото може да има някаква причина да е там???Сори че така го обръщам ама се осъзнай малко а? самия факт, че на всяка тема трябва да отговориш и за всяко нещо да пуснеш отделна тема .... гордееш ли се с това? Ма намери си някаква девойка и разпускай с нея, а не тука на наш гръб. Ако си имаш намери си две, че една явно не ти е достатъчна ;) И преди да напишеш нещо премисли няколко пъти молата мноу. ебаси.За малко да се въздържа. Съжалявам ако засягам някой. Не се заяждам, но в началото на темата се хилих и то доста ... сега вече се чудя дали да не ревна :o Емооо де избяга ;) Аре със здраве и бирата ледена ;) Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

п.п.с Ще оставя темата само ако запазите (всички) що годе културен тон.

Отказвам да запазя културен тон точно в тази тема така, че и отказвам да пиша! Надявам се да става ясно защо... Ако все пак се изпусна и напиша нещо(някоя сутрин) може да приложите в действие всички правила на форума. Няма да гъкна след това! Живи и здрави всички...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

От два месеца карам с акт.Нямам време да го платя. Преди седмица ме спряха за рутинна проверка и опаа ... Венци без талон за книжката. Изпотих се понеже не съм запознат с нещата. И човека най-учтиво ми обясни, че трябва да си го платя иначе ще ми напишат акт и за него... евала. А с пича, който ми написа единствения ми досега фиш за превишена скорост, само кафе дето не пием :angry:. Пък и като знам с какви малоумници се занимават всеки ден... Аз нямам такива нерви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Не мога да се сдържаКато всеки водач на МПС и аз съм имал неприятни срещи с полицаи,даже имам един акт и в Плевен :angry:подкупи не давам,като мисля че не съм виновен - обжалвам,досега съм го правил три пъти и все успешно,даже единият път стигнахме до съд.Това е верният начин,като си знаеш правата .Приказките за връзките са отчасти градски митове и легенди,имам доста такива в системата,но съм на ръба с точките и мой близък не го взеха защото не издържа психотеста.Всеки може да казва че катаджийте са подкупни,но малко са го доказали,затова колега/slus4o/ недей да плюеш а като си толкова принципен хвани се и го докажи.Няма дим без огън,но не може заради единични случаи да се омаловажава труда на хиляди доблестни мъже и жени.Ще дам и пример:преди 9 години пътувах от Плевен за Добрич и настгнах колоездачна колона от обиколката на България,наложи се да чакаме а дъщеря ми беше болна,след като обясних на полицаите какъв е проблема ме ескортираха до В.Търново и въпреки лимитите за гориво които имаха по това време и дума не обелиха за пари.Сори за дългия пост но мисля че с обяснения ще постигнем повече за мира отколкото с кратки хули и обиди и всеки от нас може да допринесе за спокойствието по пътищата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Сори на всички дет съм убидил :angry: всички неща които написах тук ги знам от първа ръка и нищо не си измислям :D , въобще не съм искал да убидя някой камо ли колегата Policman ;) :Предлагам 1net да заключи темата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Искам да кажа по нещо и на двете страни ! 1. НЕ всички и даже НЕ повечето полицай са лоши ... имам срещи с много културни и разбрани полицаи... примерно една вечер пренасях 3 велосипеда в багажника на шкодата ,по пътя край канала във Варна и три сигми ме ескортираха да вкъщи за да не стане фал (багажника е отпред) :) ... полицай на пътя за видин ме спря с 20 км/ч превишение и учтиво ми написа фиш ... един кадет ме изпревари от вътрешната страна и полицая ме спря , но като му обясних ми каза:"и ние сме хора , стават грешки" , усмихна се и ми каза: "приятен път" :o.... имам и много други такива Искам да поясня че на пътя спазвам три прости правила : Никога не карам пил даже и една бира . НИКОГА не минавам на червено. Никога не изпреварвам рисково. другите определено ги нарушавам на даден етап:angry: 2. 90% от полицаите които са ме спирали иската пари , като започват разговора с : "какво работите г-н Илиев" ;) (никога не съм давал рушвет ,и няма да дам ) и 90% от полицаите по пътищата приемат ако им предложиш ... на скоро една позната ходи на кръвна проба вместо брат си когото бяха спрели да духа ... полицаите му предложили срещо 40лв да извика някой с чиста проба ,за да му напишат акта на него и той да отиде да му вземат кръв 3. Бесен съм защото в деня когато срещах моите и родителите на жена ми за първи път ме спряха защото съм със 6 души в колата , оказа се обаче ,че единия е малкия ми братовчед който се води дете и номера не мина , но колата все пак беше със софииска регистрация и минахме към светофара ,на който съм бил минал на червено и колонката която съм гледал не била за мене ,а за тези от улицата която е перпендикулярна на тази по която се движех ... само дето всичко сочеше че не е така ,но аз нямах време да се занимавам и просто подписах ! ...като си тръгвахме от заведението бидях полицая с гаечен ключ да сменя посоката на светофара ;) е това ако не е лъжа ... м забравих ли да кажа че този ми поиска 100лв директно ? 4.Имам познати полицай редови и катаджия -демек пътен полицай ;) ...когато редовия закъса за пари взема палката от катаджията назаем и отива да припечели ...ами смотани са ,но няма да съм аз тоя дето ще ги накове, трябва да е някой друг !5.Гледах следната сцена:центъра на варна пресечка зад операта ! по улицата се движи мицубиши колт.. отзад със клаксон идва полицейски микробус иколта се качва на тротоара за да мине буса , но той не минава а се набива в калника на колта ,изкачет две говеда(казвам го не защото съм против полицаите а защото тия бяха такива) , разкопчават си пистолетите и единич го вади и налазват на колта ,а аз си викам тия момчета явно са ги хванали с нещо за друсане ,те бяха 4 момчета на по 18-20 години .. та , полицаите започват да блъскат поколата и да се опитват да отворят вратите ,а тя автоматично заключена и шофьорчето в паниката не може да отключи и си отвори джама ,и полицая какво прави ? .. казва "може ли документите ?" ,а другия през това време си оставя отпечатъка на дланта в тенекичта на тавана (доста усърдно поне 10 пъти)... този с документите идва при мен и ме пита коя е улицата ,а аз му казвам .че не знам ,но в края й го пише и тоя ме пита какво правя още там и аз му казвам че съм свидетел на арест : и тоя ми "викаведнага се разкарайте от улицата , всички да напуснат улицата " , а аз му казах че не мога и тъй като няма арест или акция имам право да остана и да гледам в случай че момчетата искат да свидетелствам в съда и тоя реши да ми обясни ,че тези момчета са щели да предизвикат катастрофа с автобус и заради това са ги хванали ... мръднах до ъгъла на улицата и се обадих на полицията ;) и какво ми казва оператора ? ;) "ама ти сигурен ли си че това е микробус защото тия от Превоз на Арестанти нямат право да слизат от колата , веднага пращам 4 патрулки " и така и стана и работата се пооправи ...мисълта ми е ,че не знам какво се е случило с тия двамата след това , но представете си шока на тия момчета ,които първо замалко не са се блъснали , но все-пак им се е разминало и вместо да ги спрат и да извикат КАТ за да ги глобят , им вадят пистолет , блъскат се в тях , потрошават и м колата и после ги заплашват по доста груб начин ... !Мисля че голямата част от полицаите в българия не си знаят правомощията и са започнали да се мислят за мутри !за което сме си виновни само ние ,защото го поущряваме с рушвети ... П.П. Имам някой интересни снимки с нарушения на полицай и смятам да направя сайт за побликуване на точно такива :D нищо лично срещо полицайте във форума ,даже от досегашните ми наблюдения мисля ,че не сте от тези 90%малко дълго се получи и ме мързи да го ресдактирам ,така че ще ме извинявате за грешките :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullet

останали са ми 15 точки карам що годе прелично[/font][/size][/color]

:D:D:angry:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Моля 1Net да затвори темата,тъй като тя явно води до излишна конфронтация, а не до нещо полезно за всички :angry: .Явно е за всички ,че се гледат само негативните страни на нашата професия ,а не ситуации когато Аз или друг като мен вадят ранени от катастрофирал авт-л ;) Е, то в тези другите ситуации нещата придобиват друг облик и отношението тогава е друго!Но,който нее преживял това не знае и не го пожелавам на никой да го преживее.Много пъти съм бил мокър до кости и премръзнал,но помагам и ще помагам при такива случаи.При една от последните ми тежки катастрофи пред очите ми издъхна 20г. младеж,е всеки от вас как би издържал тази гледка,а?Лошото е ,че това става ежедневно по нашите пътища,но това не го виждате,нали?Спя ли нормално нощем след поредната такава гледка и след ежедневните конфликти с разни тъпани,които все не са виновни като ги спреш за нарушение , а как смяташ Слушчо?Е,айде с мир и повече няма да взимам отношение по тази тема,защото виждам че няма смисъл!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Явно е за всички ,че се гледат само негативните страни на нашата професия

Нищо подобно! Не си прави извод за всички въз основа на излиянията на само един :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg
Predvaritelni Izvinenia za MAIMUNICATA!!! ama se bugna klaviaturata - a ne se sdurjah ...Zna4i kolegi az li neshto izperkvam ili ....Cheta li cheta i nikade ne vidiah niakoi drug da kritikuva rabotata ne samo na kat ami na cialo MVR!!!Ne jelaia da se konfrontiram s nikoi... no neka budem otkrovenni Davam primer :-edin moi priatel ima CL 600 (dosta hubava , burza i skupa kola) kara malko sled chertata na bezumno i dosega za 5-6 meseca niama AKT - a poviarvaite ne zashtoto ne go hvashtat v narushenie pone po 3-puti na den..Da oburnem vnimanie i na drugi individi t.n. mutri e SORRY ama teia osven che ne gi lovi radara to i policaite sa im na podchinenie ili pone az tri puti popadam na policai koito koziruvat ( 2 puti na Marginite i edin put na Cherepa ) ne che neshto ama da ne govorim za moral i t.n.Az lichno problemi s Policiata i Kat niamam no i ne si gi tursia - no poviarvaitemi e edski gnusno da gledam pornografskoto durjanie na "slujitelite na reda i zakona" che to ne biaha shemi v kat to ne biaha chudesii ...Sus sigurnost ima suvestni no to ako te sa dvama ot obshto 50 kajete mi koi shte ima nervi da gi izdirva zashtoto za sujelenie tova si e polojenieto...V obshti linii da ne si pomislite neshto samiat az iskam da kandidatstvam v shkolata v simeonovo i sigurno shte go napravia kato si vzema bakalavurskata stepen (tazi godina) ili ako ne to sled kato vzema magistraturata .Prosto kolegi dokato ne stanat Drakonovi ne samo Merkite i Nakazaniata , no i desciplinata , etikata i morala pri policaja shte prodaljavame da gledame jivota - no samo kato publika - che toku vij pokrai suhoto izgori i surovoto (kato edin haziain na hija) ..... :):) Aide sus zdrave i oshte vednuj se izviniavam za lipsata na KIRILICA!!! Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...