Guest THUNDER #1 Публикувано 12 Юни, 2004 Аре модераторе - жив и здрав да си ни Все тъй всеотдаен на марката и форума, а скоро и на купе да се метнеш НАЗДРАВЕ ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #2 Отговорено 12 Юни, 2004 Happy Happy Happy -само багажника да ти виждат разните "немски пръчки"-и ROCK'N'ROLL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #3 Отговорено 12 Юни, 2004 Охо...Честит Рожден Ден! Да си жив и здрав, коли, пари жени абе всичко най-хувабо ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #4 Отговорено 12 Юни, 2004 Айде да си ни жив, здрав, прав и особено корав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #5 Отговорено 12 Юни, 2004 От мен-много щастие и здраве.останалото само ще си дойде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #6 Отговорено 12 Юни, 2004 Чрд АДХ много здраве щастие и успехи и готини хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stef #7 Отговорено 12 Юни, 2004 Айде и от мен жив и здрав да си - и много сбъднати мечти под формата на Хонди и жени )и победи на Сато ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest petrakiev #8 Отговорено 12 Юни, 2004 Честит и от мен, за сега немога ти подаря едно S2000 за рожденния ден -така 4е само пожелания, ЖИВ И ЗДРАВ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest str_8 #9 Отговорено 12 Юни, 2004 Жив и здрав да си И все така всеотдаен във форума . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #10 Отговорено 12 Юни, 2004 (Редактирано) Жив и здрав и дано още дълго време да не ти се налага да посещаваш Омбре, заради колата Редактирано 12 Юни, 2004 от TheDevilTwin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #11 Отговорено 12 Юни, 2004 Аре ЧРД и от мене и и пусни тото че дано спечели6 искренно ти го желая 4е да видим тогава ква Хонда 6е си купи6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #12 Отговорено 12 Юни, 2004 Здраве,жени,щастие,жени,коли,жени,безаварий Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #13 Отговорено 12 Юни, 2004 OMBRE , абе не забрави ли да споменеш и жените -не можах да запомня всички пожелания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #14 Отговорено 12 Юни, 2004 Честит Рожден Ден и от мене,си жив и здрав,корав и всяка мечта да бъде реалност Прекарай си яко и се почерпи и за нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RACING #15 Отговорено 12 Юни, 2004 Честит празник и от мене. Желая ти много здраве, щастие и късмет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest I-style #16 Отговорено 12 Юни, 2004 Айде колега, много здраве, щастие, много ХОНДИ жени по избор и най- вече нека купона тече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #17 Отговорено 13 Юни, 2004 Мерси много за пожеланията братлета Супер сте PS: малко ще излезна извън темата, но все пак ми е простено (надявам се) Та вчера (12 Юни) какво видях да минава ДВА пъти през прохода ШИПКА: РОЗОВА на цвят, СУПЕР ТУНИНГОВАНА на външен вид TOYOTA SUPRA - същата като от филма "Бързи и Яростни" (демек последния модел СУПРА). С ЖЪЛТА, мисля че беше ФРЕНСКА регистрация, но ОПРЕДЕЛЕНО човека който я караше НЕбеше французин, а по-скоро някое българско дупе я е докарал от там и сега прави щуротиите с нея Лелееее - да знаете каква е гледката тоя ЗВЯР как за броени секунди ви изпреварва и ВАС самите и още НЯКОЛКО ТИРА наведнъж в такива тесни участъци където НИЩО ДРУГО НЕ би могло да изпревари, да ускори така.......НЕ Е ИСТИНА А какъв звук вадеше.... Скоро време ще сложа и снимки - успях да направя няколко по време на движение Та Габровците най-вече (Дедо Йоцо M-TYPE и str_8) и Казанлъчани също най-вероятно вече се кефят на гледката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest popa_s_laptopa #18 Отговорено 13 Юни, 2004 Колега, съжалявм, че чак сега се включвам Да си жив и здрав, желая ти много здраве, щастие, пари, жени, Хонди и всичко що ти е на сърце да ти е в ръце Нека Бог да ти помага и да ти дава сили във всички начинания! Амин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #19 Отговорено 13 Юни, 2004 здарве щастие ХОНДИ жени абе ЧРД АДХа розовата TOYOTA e старозагорска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest plex #20 Отговорено 13 Юни, 2004 АДХ ще трябва тука да ти честитя щото мойто ICQ нещо яко се е прецакало и не иска да тръгне...Квото си пожелаеш да се сбъдне бате, всичко най-хубаво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #21 Отговорено 13 Юни, 2004 Всичко най.Нова Хонда,здраве,щастие и любов.А за Тойотата да не е Селика.Един познат тренира за Рали България по разни такива участъци със подобна Селика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #22 Отговорено 14 Юни, 2004 и от мен: много пари да ти се струпат наведнъж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #23 Отговорено 14 Юни, 2004 Хайде и от мен на патерица (не че не се чухме по телефона в деня де ) Да си ни жив и здрав ADH, господ здраве да ти дава (тук май беше мястото за амин, ама попа-с-лаптопа да каже ), сервиза на Омбре да забравиш къде е, ремъци и масло редовно дя сменяш, по ЧУЖДИ ЖЕНИ ДА СЕ ЗАГЛЕЖДАШ, и бизнесът все така добре да върви :D ;) Ай са да почерпиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest japan #24 Отговорено 14 Юни, 2004 С не малко закаснение, но с много добри пожелания ЧЕСТИТО....много здраве и успехи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #25 Отговорено 14 Юни, 2004 Още веднъж - казвам БЛАГОДАРЯ и на закъснелите пожелания Ето я и въпросната СУПРА Момента в който ни изрязва на "свински мъда" ...а само след броени секунди... Достигнахме я (да не повярваш, нали ): ВНИМАНИЕ Броени СТОТНИ преди да изпревари този ТИР на ЗАВОЙ () БЕЗ НИКАКВА ВИДИМОСТ Лично за мен казвам, САМО като гледах отстрани тоя каква маневра прави ме хвана страх Мисля че е безсмислено да споменавам че се стрелна като куршум Всичко това се разиграваше при НАЧАЛОТО на изкачването на Шипченския проход, посока ОТ Казанлък КЪМ Габрово. Вече към края, при слизането (малко преди да се навлезе в Габрово) отново видяхме същата ТОЙОТА, този път в срещуположна посока (започна да изкачва наново прохода) профуча покрай нас с бясна скорост (уви, НЕуспях да я снимам ). За съжаление, снимките са с лошо качество и трудно би могло да се разбере за външния вид на автомобила, но повярвайте ми - УНИКАЛЕН Е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NISMO #26 Отговорено 15 Юни, 2004 Ако не съм аз да закъснея с честитката, тогава кой друг???Пожелавам ти толкова здраве, колкото са ти пожелали до сега, плюс още толко отгоре =)Да си жив и здрав, за останалото има време.....относно Супрата... тука виждам една по-хубава(поне по цвят =))) но все още цифровия апарат ми е само в надеждите, така че просто ще се забавя със показа. Иначе за България, тази която показа изглежда ужасно добре... само да го нямаше този простор на багажника..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове