Jump to content
Guest blackmary

и аз да се изфукам

Recommended Posts

Guest blackmary

Здравейте, колеги и приятели!Дойде време и 1-вата дама на клуба ( демек аз ) да смени хондичката. Продадох црх-а точно когато форумът беше в ремонт и ми се наложи да се движа известно време с 'адския' транспорт.. ей лоша работа за човек дето 7 г. не е виждал спирка пък и чакал на нея. Това беше момента в който много ми липсваше црх-а, та тая кола ми беше повече от гадже, цели 6г. си бяхме заедно;) Пожелавам на новият ни съфорумец, който я купи, да му е така вярна както беше мен.Та да се похваля - въпреки, че доста време се оглеждах във црх 2ра генерация, прескочих тази идея и си купих сивик 5та генерация седан, 90к 1,5. Не можех да си взема по малък мотор просто. Но пък много разлика има във возията да знете ;) Много доволно. Ще дойда следващият път да се изфукам на живо;)Желая много безаварийни на всички. до скоро!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest triegger

Честито за новото ти гадже.Да се слушате и уважавате както с CRX а.И много безаварийни с ВР 4152АК ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Noodle

Значи я взе най-накрая ;) Пожелавам ти да те радва поне колкото CRX-a, да не ти създава грам ядове и да и навъриш 10000000000000000 безавариини километра ;) П.С.CRX-а е супер! ;) Направо не ми се слиза ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Честито и много безаварийни километри, с новата любима ;) Дано ти носи не по-малко емоции, отколкото CRX-a ;) Сигурен съм, че ще е така!Добре дошла в "5th Generation Team" ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackmary

блгодарско от сърце!Този тим ми допада да си призная;)Мерсаж специално и на Noodle - новият ни 'колега', наистина много се радвам, че всички са щастливи и че црх-а е в добри ръце;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

А честито и на двама ви за новите Хонди :D !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Врачанските хонди завладяха света. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Честито и от мен колеги много безварийни и наслада с новите придобивки :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Дам, и от мен едно wellcome to the 5th gen club! Да те радва много новото гадже и така! :confused: Честито!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Честито и от мен на двама ви за придобивките :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hondichka d14a2

Честито и на двама ви за новите гаджета и със здраве да си ги карате :confused::thumbs1::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Честито, колежке,нека новата кукла :wub::hug::lol::D ти донесе още безброй щастливи мигове...... на моноооо-о-огааая лееее-е-етаааа-а-а :thumbs1: :confused:P.S. Мисля си, че е време вече да се присъединиш и към Two Wheels Team:http://free.bol.bg/ma9/Blackmarry_1_.jpg :bg::ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest triegger

А аз все още скърбя за седанчето си :thumbs1::confused: Надявам се да се грижиш добре за него

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackmary

Благодяра, на всички.Ребел измъкна усмивки от архивите:confused:...хаха А само как ми личи не съм екипирана подходящо за двуколката. Бива си го моторчето, но все пак на 4 колела се чувствам по-сигурна:thumbs1:triegger, недей да скърбиш, колата е в добри ръце :lol:p.s.от кой да си искам лепенка фeн клуб за новата хонда?

Редактирано от blackmary

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Честито и от мен на двама ви за придобивките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

честито, поредна предателке на CRX-за-5та-генерация :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

е да ви са честити придобивките и на двамата :) и да ви слушат :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pepe

Честитка и от колегите в офиса :) - и по специално от Q-team-атрета гейша във Viva Honda Fanclub (и една Мазда :) ) :)

Редактирано от Pepe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackmary

Честитка и от колегите в офиса :D - и по специално от Q-team-атрета гейша във Viva Honda Fanclub (и една Мазда ;) ) ;)

хехе, както е тръгнало и в офиса ще направи мини фен клуб на марката, цяла дружинка сме вече;)и то с 5-та ген! явно застаряващите по годинки правят така сменят картинга за возията, забелязвам традиция !но за щастие имаме видни и млади представители в клуба за да ни отсрамят и да водят преднинанта по гонките:o:o;) Редактирано от blackmary

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...