Jump to content
Guest benji_crx

стъкла

Recommended Posts

Guest benji_crx

та въпроса ми е следния.по страничните стъкла имам драскотини от боклуците които се задържат в уплатнението ,как мога да премахна гадните драскотини .ако някой знае нещо нека сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

та въпроса ми е следния.по страничните стъкла имам драскотини от боклуците които се задържат в уплатнението ,как мога да премахна гадните драскотини .ако някой знае нещо нека сподели.

Имам лоша новина за теб ;) Моите задни стъкла не са надраскани, а все едно е текъл киселинен дъжд по тях. На пипане няма разлика, но се вижда по-матово, т.е. нарушението на стъклото е по-леко от твоето, но...... въпреки това полир паста не върши работа.Един ден седнях и сериозно потърках с полираща паста, няколко пъти докато ми изтръпнаха ръцете ... резултата беше нулев.Трябва нещо което разяжда стъклото (да не е сериозен абразивен препарат) но не знам какво ще да е това нещо. Аз дори си мислех, че с полир-пастата ще повредя стъклото, но нищо не стана. Ако е друг препарат, може би ще го надраскат частиците в него... кой знае. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Човече какви полир пасти какви пет лева аз доколкото знам става с ....
а бе незнам точно технологията ама май е нещо като при пукнатини
и се плаща на квадратен сантиметър

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Болна тема ..... мойто предното има една драскотина от нещо заседнало на чистачката ... и при движение се е получила драскотина с перфектна парабола ;)Не е много забележима ,ама не може по моята хонда да има такива дефекти ;) аааааа дано някой да знае лек

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Същия проблем...решение (изключвам подмяна на стъклото) не знам !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Болна тема ..... мойто предното има една драскотина от нещо заседнало на чистачката ... и при движение се е получила драскотина с перфектна парабола :D

Не е много забележима ,ама не може по моята хонда да има такива дефекти !!! аааааа

дано някой да знае лек

При пълно каско ти предлагам да удариш една голяма молитва:

по магистралата някой голям и грозен камион случайно да изстреля едно - две камъчета

по болния джам и застрахователите ще ти го излекуват, апропо и аз имам

подобни драскотини но не мога да се реша дали да действам за сега чакам камъчето

само да полети по прозореца ми, че ми е жал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

чакам камъчето

И правилно постъпваш. В Кобра чупят лайсни, щипки и други разни ........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Orlin

Попринцип се продават по-специални полирпасти (не за автомобили) с цен изчистване драсткотините на ГСМ дисплейте. Проблемът е, че са дооста скъпи :angry: 5мл за 15 лева, а тази на 3М за автобои е 8лв. за 100мл. Продават се в магазините за електроника Конрад. От 5-те кюшета тръгвата по прага и след 200-300 метра вдясно. Голям магазин със стъклени витрини. Споделете как и дали вобще нещо става, ако някой пробва ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Informer

Попринцип се продават по-специални полирпасти (не за автомобили) с цен изчистване драсткотините на ГСМ дисплейте. Проблемът е, че са дооста скъпи :cool: 5мл за 15 лева, а тази на 3М за автобои е 8лв. за 100мл. Продават се в магазините за електроника Конрад. От 5-те кюшета тръгвата по прага и след 200-300 метра вдясно. Голям магазин със стъклени витрини. Споделете как и дали вобще нещо става, ако някой пробва :lol:

GSM дисплеите в повечето случаи са пластмаса, тя се полира лесно с полираща паста защото е мека. Стъклото трябва с по-силен абразив (диамантена паста) да се полира. Другия вариант е да се ползва някаква прозрачна смола която да запълва драскотините и да ги заличава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

Гледам че има из интернет разни набори за полиране ако имаш машина. Сигурно и тук някой я прави тази услуга, а ако иска някой и има машина под ръка можем да се кооперираме да вземем едно за проба.http://www.properautocare.com/polishglass.htmlhttp://www.gtglass.com/scratchremoval.htmhttp://www.gtglass.com/catalog/catalog2.as...Yourself%20Kits

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

А бе може да не ви хареса идеята ама ако е странично или задно стакло го затамнявате и нито драскотина нито нищо ще се вижда :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

и ас го имам този проблем :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

А бе може да не ви хареса идеята ама ако е странично или задно стакло го затамнявате и нито драскотина нито нищо ще се вижда :angry:

странично предно е но защо ми се струва че ако си го затъмня ще изпъкне повече а и ще бера ядове с хората на закона :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

и ас го имам този проблем :D

3ти CRX с тоя проблем ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да вдигна темата. Драскотини пак на предното скъкло от чистачките и каквото там е имало по тях някой знае ли как може да се оправят???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...