Guest benji_crx #1 Публикувано 25 Август, 2006 та въпроса ми е следния.по страничните стъкла имам драскотини от боклуците които се задържат в уплатнението ,как мога да премахна гадните драскотини .ако някой знае нещо нека сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #2 Отговорено 25 Август, 2006 та въпроса ми е следния.по страничните стъкла имам драскотини от боклуците които се задържат в уплатнението ,как мога да премахна гадните драскотини .ако някой знае нещо нека сподели.Имам лоша новина за теб Моите задни стъкла не са надраскани, а все едно е текъл киселинен дъжд по тях. На пипане няма разлика, но се вижда по-матово, т.е. нарушението на стъклото е по-леко от твоето, но...... въпреки това полир паста не върши работа.Един ден седнях и сериозно потърках с полираща паста, няколко пъти докато ми изтръпнаха ръцете ... резултата беше нулев.Трябва нещо което разяжда стъклото (да не е сериозен абразивен препарат) но не знам какво ще да е това нещо. Аз дори си мислех, че с полир-пастата ще повредя стъклото, но нищо не стана. Ако е друг препарат, може би ще го надраскат частиците в него... кой знае. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #3 Отговорено 25 Август, 2006 Човече какви полир пасти какви пет лева аз доколкото знам става с .... а бе незнам точно технологията ама май е нещо като при пукнатини и се плаща на квадратен сантиметър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #4 Отговорено 26 Август, 2006 Болна тема ..... мойто предното има една драскотина от нещо заседнало на чистачката ... и при движение се е получила драскотина с перфектна парабола Не е много забележима ,ама не може по моята хонда да има такива дефекти аааааа дано някой да знае лек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #5 Отговорено 27 Август, 2006 Същия проблем...решение (изключвам подмяна на стъклото) не знам !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #6 Отговорено 27 Август, 2006 Болна тема ..... мойто предното има една драскотина от нещо заседнало на чистачката ... и при движение се е получила драскотина с перфектна парабола Не е много забележима ,ама не може по моята хонда да има такива дефекти !!! аааааа дано някой да знае лек При пълно каско ти предлагам да удариш една голяма молитва: по магистралата някой голям и грозен камион случайно да изстреля едно - две камъчета по болния джам и застрахователите ще ти го излекуват, апропо и аз имам подобни драскотини но не мога да се реша дали да действам за сега чакам камъчето само да полети по прозореца ми, че ми е жал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #7 Отговорено 28 Август, 2006 чакам камъчето И правилно постъпваш. В Кобра чупят лайсни, щипки и други разни ........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Orlin #8 Отговорено 29 Август, 2006 Попринцип се продават по-специални полирпасти (не за автомобили) с цен изчистване драсткотините на ГСМ дисплейте. Проблемът е, че са дооста скъпи 5мл за 15 лева, а тази на 3М за автобои е 8лв. за 100мл. Продават се в магазините за електроника Конрад. От 5-те кюшета тръгвата по прага и след 200-300 метра вдясно. Голям магазин със стъклени витрини. Споделете как и дали вобще нещо става, ако някой пробва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Informer #9 Отговорено 31 Август, 2006 Попринцип се продават по-специални полирпасти (не за автомобили) с цен изчистване драсткотините на ГСМ дисплейте. Проблемът е, че са дооста скъпи 5мл за 15 лева, а тази на 3М за автобои е 8лв. за 100мл. Продават се в магазините за електроника Конрад. От 5-те кюшета тръгвата по прага и след 200-300 метра вдясно. Голям магазин със стъклени витрини. Споделете как и дали вобще нещо става, ако някой пробва GSM дисплеите в повечето случаи са пластмаса, тя се полира лесно с полираща паста защото е мека. Стъклото трябва с по-силен абразив (диамантена паста) да се полира. Другия вариант е да се ползва някаква прозрачна смола която да запълва драскотините и да ги заличава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov #10 Отговорено 31 Август, 2006 Гледам че има из интернет разни набори за полиране ако имаш машина. Сигурно и тук някой я прави тази услуга, а ако иска някой и има машина под ръка можем да се кооперираме да вземем едно за проба.http://www.properautocare.com/polishglass.htmlhttp://www.gtglass.com/scratchremoval.htmhttp://www.gtglass.com/catalog/catalog2.as...Yourself%20Kits Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a #11 Отговорено 1 Септември, 2006 А бе може да не ви хареса идеята ама ако е странично или задно стакло го затамнявате и нито драскотина нито нищо ще се вижда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #12 Отговорено 1 Септември, 2006 и ас го имам този проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #13 Отговорено 2 Септември, 2006 А бе може да не ви хареса идеята ама ако е странично или задно стакло го затамнявате и нито драскотина нито нищо ще се вижда странично предно е но защо ми се струва че ако си го затъмня ще изпъкне повече а и ще бера ядове с хората на закона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #14 Отговорено 7 Септември, 2006 и ас го имам този проблем 3ти CRX с тоя проблем ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sirakoff 0 #15 Отговорено 22 Юли, 2007 Да вдигна темата. Драскотини пак на предното скъкло от чистачките и каквото там е имало по тях някой знае ли как може да се оправят??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове