ObiChLiFk0 495 #1 Публикувано 5 Декември, 2011 Търси се някой , който може да докара СУАП-а, който купувам.От Англия до България ( Без значение града ) Двигателят ще бъде в къщата на приятел в Лондон !П.С Извинявам се ако темата не е за тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galev_90 47 #2 Отговорено 5 Декември, 2011 (Редактирано) Здравей.Предлагам ти ето този човек.Казва се Калин.До момента съм купил разни телефони по 200-300лева,докарвал е сумати работи от Англия.Тук може да видиш в тунингбг има тема и има много коментари. (http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=101&t=132067) Това е неговият сайт http://evtino.co.uk/ .Най-добре се свържи с него има и скайп (evtino.co.uk)Домомента ми е свършил работа и не е имало никога проблем.Успех и дано се споразумеете. Редактирано 5 Декември, 2011 от galev_90 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #3 Отговорено 5 Декември, 2011 Друг вариант ти е да попиташ в Еконт. Имат склад в Лондон и от там могат да ти докарат стоката на цена 2.10лв за килограм. Проблема е че склада им в Лондон е дефакто на техен партньор и не става твоят познат да занесе стоката направо там, а трябва да викне куриер да я закара до склада. Само че за такива товари не знам дали ще имат транспорт. Обади им се и попитай. Разговора на мен с офиса им в Лондон струваше 1.50лв на минута. Има и друг вариант...приятелят ти да се свърже с фирма която прави превози до Бг на цена 1 паунд за килограм. Моите джанти така дойдоха с такава фирма....мен ми беше притеснено, че приятелят ми им е дал стока за 3к лева и аз трябва така да си чакам, но всичко си дойде прилежно опаковано както си е било. Трети вариант е да се свържеш с колеги от форума които доставят нещя от Англия и да говориш с тях дали могат да ти помогнат. На мен не ми отказаха помощ въпреки, че не се познаваме лично (става дума за Драго), може да пробваш и NoLimitPerformance-a и той доставя части от Англия. Разпитай навсякъде и прецени къде ти е оферта. Иначе варианти имаш много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #4 Отговорено 5 Декември, 2011 Ако все още търсиш превоз цъкни едно Л.С или на скайп:respectivez 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове