Jump to content
ObiChLiFk0

Превоз от Англия

Recommended Posts

Търси се някой , който може да докара СУАП-а, който купувам.От Англия до България ( Без значение града ) Двигателят ще бъде в къщата на приятел в Лондон !П.С Извинявам се ако темата не е за тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей.Предлагам ти ето този човек.Казва се Калин.До момента съм купил разни телефони по 200-300лева,докарвал е сумати работи от Англия.Тук може да видиш в тунингбг има тема и има много коментари. (http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=101&t=132067) Това е неговият сайт http://evtino.co.uk/ .Най-добре се свържи с него има и скайп (evtino.co.uk)Домомента ми е свършил работа и не е имало никога проблем.Успех и дано се споразумеете. :)

Редактирано от galev_90

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Друг вариант ти е да попиташ в Еконт. Имат склад в Лондон и от там могат да ти докарат стоката на цена 2.10лв за килограм. Проблема е че склада им в Лондон е дефакто на техен партньор и не става твоят познат да занесе стоката направо там, а трябва да викне куриер да я закара до склада. Само че за такива товари не знам дали ще имат транспорт. Обади им се и попитай. Разговора на мен с офиса им в Лондон струваше 1.50лв на минута. Има и друг вариант...приятелят ти да се свърже с фирма която прави превози до Бг на цена 1 паунд за килограм. Моите джанти така дойдоха с такава фирма....мен ми беше притеснено, че приятелят ми им е дал стока за 3к лева и аз трябва така да си чакам, но всичко си дойде прилежно опаковано както си е било. Трети вариант е да се свържеш с колеги от форума които доставят нещя от Англия и да говориш с тях дали могат да ти помогнат. На мен не ми отказаха помощ въпреки, че не се познаваме лично (става дума за Драго), може да пробваш и NoLimitPerformance-a и той доставя части от Англия. Разпитай навсякъде и прецени къде ти е оферта. Иначе варианти имаш много ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако все още търсиш превоз цъкни едно Л.С или на скайп:respectivez

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...