Guest Dominic #1 Публикувано 24 Август, 2006 Здравейте колеги.Мисля че много отдавна имаше една тема за радарните заглушители, но тъй като не мога да я открия пиша нова.Предполагам, че все някой има информация за този тип радари, надявам се има и практически опит с тях.Поразрових се за малко информация и видях, че се предлагат такива радари от две фирми:www.k40.com и passportМоля ако някой има информация относно този тип радари или подобни да пише.Само лазерните радари ли заглушават или и нашите стари полицейски техники?Тук в българия продават ли се или трябва да си го поръчам на приятел от щатите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #2 Отговорено 24 Август, 2006 един съвет: Недейти си знаеш, но това е незаконно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #3 Отговорено 24 Август, 2006 Е па то има много по-евтин и достъпен вариант срещу радарите: слагаш един компакт диск отпред на таблото и готово Майтапа на страна. С радарен заглушител не съм запознат, но нещо което има ефект срещу камерите са разни спрейове - пръска се рег. номер на колата и при снимка, рег. номер излиза размазан и не се чете. И това е незаконно, ама... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #4 Отговорено 24 Август, 2006 И аз те съветвам да не слагаш заглушител. Един познат на мой приятел е имал и си джиткал безгрижно, но го набелязали КАТ, че има такава джаджа и му конфискували автомобила за разглобяване и претърсване за въпросното устройство. Накрая го намерили скрито в автомобила му и образували някакво дело срещу него, не е никак безобидна историята с тези заглушители. Има си и закон за тези неща, провери и какво можеш да отнесеш освен тези премеждия за които споменах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #5 Отговорено 24 Август, 2006 (Редактирано) неприятноТъкмо открих един на сносна цена.http://www.jammersstore.com/p_phantom.htmЕдинственото е това, че може да разглобят колата иначе бях готов да го крия и интегрирам така, че да не се вижда.Пък и се замислям, ако в града спазвам скоростта, а го ползвам само извънградско... Редактирано 24 Август, 2006 от Dominic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #6 Отговорено 24 Август, 2006 Колега,ако се криеш от ракети с лазерно насочване си го купи!Като прочетох за к'во става въпрос,устройството е направо супер...но се питам ,що не си купиш един нормален антирадар? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #7 Отговорено 24 Август, 2006 Колега,ако се криеш от ракети с лазерно насочване си го купи!Като прочетох за к'во става въпрос,устройството е направо супер...но се питам ,що не си купиш един нормален антирадар?Нормалният антирадар върши работа само в случаи, когато има кола пред теб, която да те "пази" или ако пистолета на полицая е пуснат постоянно и антирадара го хване предварително, преди да попаднеш в обсега му.Нека погледнем ситуациите, в които нашата кола е ПЪРВА или полицаят седи на пистолета и когато иска натиска спусъкът - както е в повечето ситуации... Затова съм се насочил към въпросното устройство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #8 Отговорено 24 Август, 2006 Колега,ако се криеш от ракети с лазерно насочване си го купи!Като прочетох за к'во става въпрос,устройството е направо супер...но се питам ,що не си купиш един нормален антирадар? Нормалният антирадар върши работа само в случаи, когато има кола пред теб, която да те "пази" или ако пистолета на полицая е пуснат постоянно и антирадара го хване предварително, преди да попаднеш в обсега му. Нека погледнем ситуациите, в които нашата кола е ПЪРВА или полицаят седи на пистолета и когато иска натиска спусъкът - както е в повечето ситуации... Затова съм се насочил към въпросното устройство. Всички тез идеи са много хубави, но не е ли дошло време да се научим да спазваме ограниченията за скорост и правелника за прилагане на закона за движение по пътищата. Какъв е смисала да стигнеш до определена точка с 10-15мин. по-рано или изобщо да не стигнеш??? и не само ти а и всички до теб и някой нещастник, който кара срещу теб.Лично, аз вече избягвам да пътувам където и да било в таз лудница по пътищата. Всеки ден си заминават по3-4 души от белия сват в БГ и то само защото го кефи бързата кола и иска да покажи на приятелите си колко е добра и тя и той. п.с. за таз цел си има;Божурище, Калояново и ред други места. Ако някой колега не е съгласен с мен, то просто се Sorry. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #9 Отговорено 24 Август, 2006 (Редактирано) Всички тез идеи са много хубави, но не е ли дошло време да се научим да спазваме ограниченията за скорост и правелника за прилагане на закона за движение по пътищата. Какъв е смисала да стигнеш до определена точка с 10-15мин. по-рано или изобщо да не стигнеш??? и не само ти а и всички до теб и някой нещастник, който кара срещу теб.Лично, аз вече избягвам да пътувам където и да било в таз лудница по пътищата. Всеки ден си заминават по3-4 души от белия сват в БГ и то само защото го кефи бързата кола и иска да покажи на приятелите си колко е добра и тя и той. п.с. за таз цел си има;Божурище, Калояново и ред други места. Ако някой колега не е съгласен с мен, то просто се Sorry. Много си прав. Този, който не е съгласен с теб - по-скоро той е в грешка.Няма да те убеждавам, че много си харесвам колата и въпреки пъргавината и външният вид, карам МНОГО спокойно. Дори си признавам, че понякога ми доставя повече удоволствие да карам бавно и преди това да съм я измил. Така привлича повече внимание, отколкото да минеш бързо Именно поради тази причина разходът ми е малък. Скоро бях отпуска и приятелката ми е свидетел, че по магистралата не съм карал с повече от 100 -110км/ч може би за някой е смешно, но комбинацията от приятно момиче на съседната седалка, добре-работеща кола, слънчевото време, фактът че за никъде не бързаш и ниският разход - са нещата които ми доставят удоволствие, затова съм преживял "състезанията" - именно поради тези причини и както ти вече спомена - куп други изнервени шофьори. Та за този радар .... всеки е запомнил къде има ограничение от 40 км/ч или 50 км/ч на извънградските пътища - признавам, че на мен ми е трудно да ги запомня, а понякога пътната обстановка (шофьорите и неравностите) са ми пречили да следя и изпускам някое ограничение. Именно поради тази причина, няма начин някой шофьор да не е с 15 км/ч в нарушение. И тъй като се познаваме ние - Бай Ганьовците (вкл.полицаите) няма начин някой да не се възползва от случея, да не говорим за макар и малкото ситуации, когато преди теб е минал мерцедес-спортист и поради невъзможността да го спрат, спират вторият зад него - познай кой е той Именно за тези неща говоря. Иначе си нямаш представа колко трудно ми е всеки ден да се контролирам и усъвършенствам техниката "нищо че ме правят на глупак и ме засичат и притискат ... аз съм спокоен" .... .... просто - най-трудният ми урок в живота, но се старая П.П. Дори съм ходил само два пъти на Божурище и само съм гледкал колите там но това е моето удоволствие. И аз апелирам за спазване на светофарите, знаците и най-вече толерантността към другите. Редактирано 24 Август, 2006 от Dominic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #10 Отговорено 24 Август, 2006 а това дали ще свърши работа за камерите,да взема да поръчам да пробвамhttp://www.phantomplate.com/photoblocker.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #11 Отговорено 24 Август, 2006 а това дали ще свърши работа за камерите,да взема да поръчам да пробвамhttp://www.phantomplate.com/photoblocker.htmlвлизам ти партия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vinny #12 Отговорено 25 Август, 2006 И аз съм готов да вляза в играта със спрейчето вършат работа 100%. Някъде в БГ дали не се продават ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #13 Отговорено 25 Август, 2006 НЕ съм сигурен, че ще Ви е от помощ ако ви снимат по сред бял ден.... защото трябжа да светне светкавица за да стане нещо! А тук нямаме светкавици, а и посред бял ден и да имаме... за какво ти е светкавица? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov #14 Отговорено 25 Август, 2006 Продават го в БГhttp://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=1627 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #15 Отговорено 25 Август, 2006 НЕ съм сигурен, че ще Ви е от помощ ако ви снимат по сред бял ден.... защото трябжа да светне светкавица за да стане нещо! А тук нямаме светкавици, а и посред бял ден и да имаме... за какво ти е светкавица? e da ama nomera nali e svetlootrazitelen, a prez denia ima svetlina, taka che pak triabva ad ima efekt. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BaT^SmoukofF #16 Отговорено 28 Август, 2006 тц... през деня светлината е равномерно разпределена и дефакто не пада под ъгъл в/у рег.номера...а това е главното изискване на спрея...демек...през деня не става, щото му трябва светкавица която да отрази обратно кам камерата за да се получи бялото петно на снимката) ... лично аз съм скептичен към безотказното действие на спрея...струва ми се че за прекалено много факторите при които на снимката бялото петно ще е плътно и на място... подкрепям колегата joro_bul почти напълно ... освен в редките моменти в който някой напъва да ме изпревари и когато го пусна той си пльосва возилото пред мен и ми спъва движение и нерви , а оттам и десния крак ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bullet #17 Отговорено 30 Август, 2006 Всички тез идеи са много хубави, но не е ли дошло време да се научим да спазваме ограниченията за скорост и правелника за прилагане на закона за движение по пътищата. Какъв е смисала да стигнеш до определена точка с 10-15мин. по-рано или изобщо да не стигнеш??? и не само ти а и всички до теб и някой нещастник, който кара срещу теб.Лично, аз вече избягвам да пътувам където и да било в таз лудница по пътищата. Всеки ден си заминават по3-4 души от белия сват в БГ и то само защото го кефи бързата кола и иска да покажи на приятелите си колко е добра и тя и той. п.с. за таз цел си има;Божурище, Калояново и ред други места. Ако някой колега не е съгласен с мен, то просто се Sorry. Абсолютно съгласен Четете ежедневната хроника за убийствата по улиците. Прави ли ви впечатление, че в 99% от случаите загиналите са напълно невинни - возещи се, чакащи автобус, майки, деца.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове