gerenablue 4 #1 Публикувано 2 Декември, 2011 Здравейте колеги От известо време имам проблем при включването на скоростите, и най-вече от 5та на 4та. По рядко и на трета. Дали има проблем с кутията, или аз не правя нещо както трябва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
дани 0 #2 Отговорено 6 Декември, 2011 ПРОВЕРИ СИ ИМА ЛИ МАСЛО В СКОРОСТНАТА КУТИЯ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #3 Отговорено 6 Декември, 2011 По скоро си виж нивото на течността в казанчето на помпата на съединителя....Можеш и да обезвъздушиш системата!Не е зле да напишеш повече за проблема, да не се окаже по-сериозен проблема.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gerenablue 4 #4 Отговорено 7 Декември, 2011 Благодаря за отговорите Само от 5та на 4та го прави, и то от 5 - 6 превключвания веднъж. Ако не влезе 4та, и и съм с по-ниска скорост, 3та влиза, после 4та ... и няма проблем. Нямам , или поне не знам да имам казанче на съединителя и къде са проверява маслото на скоростната курия Май ще се ходи на майстор ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valio-27 2 #5 Отговорено 3 Януари, 2012 Казанчето за маслото на съединителя е точно до това за течността на спирачките и е доста малко пак се долива с Dot 3 или Dot 4. Иначе маслото на скоростната кутия можеш да провериш като развиеш има една пробка отстрани намира се близо до маншона на карето коеот влиза в диферинциала, но това може да стане само отдолу на колата тоест на канал и колата трябва да е хоризонтална без вдигане на крик и т.н. за да прецениш нивот на маслото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CecoVR 2 #6 Отговорено 3 Януари, 2012 И от кога има казанче за "МАСЛОТО НА СЪЕДИНИТЕЛЯ"??? Съединителя е с спирачна течност!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове