kitu 30 #1 Публикувано 1 Декември, 2011 Въпроса ми е малко тъпичък, ама срам несрам:След като съм цъкнал на дадени теми копченцето "Watch Topic", има ли после начин да ги видя подобно на възможноста да видиш темите започнати от даден потребител? Надявам се ми схващате въпроса, ако не ще обяснявам допълнително . В други форуми това нещо го има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 1 Декември, 2011 Нещо от рода на това да следи определена тема и при мнение на някого да те уведомява??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #3 Отговорено 1 Декември, 2011 Ясно ми е, че при ново мнение уведомява. Въпроса е друг - след като съм нацъкал 5-6 темички например, как мога да видя техен списък евентуално. Както има копченце непрочетени теми, така съм виждал в много форуми възможността да прегледаш и наблюдаваните такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Victor 30 #4 Отговорено 1 Декември, 2011 Като отидеш в началната страница на форума, отдясно намираш това копче: Като го кликнеш, ти показва в списък темите, които следиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #5 Отговорено 1 Декември, 2011 Знаех си, че ще е нещо лесно, ама ... Мерси много Като отидеш в началната страница на форума, отдясно намираш това копче: Като го кликнеш, ти показва в списък темите, които следиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #6 Отговорено 1 Декември, 2011 А такова копче има ли ''Виж собствените си мнения'' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Victor 30 #7 Отговорено 2 Декември, 2011 Виж в профила си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове