Jump to content
Guest edikoisi

сликове кой разбира

Recommended Posts

Guest edikoisi

някой знаели какви са тези долните сликове ...за сухо или мокро топло или студено сякаква информация ще ми е полезна .благодаряhttp://www.superkola.cz/store/default.asp?lngDepartmentID=54

Редактирано от edikoisi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

вторите са така наречените полусликове могат да се карат и на мокро, гледам че мишлените са по евтини от тях явно са карани преведи цената в лева на мишлените ако може

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

1000 kr са около 60лв. е тея полусликове предполагам 4е са подобри от обикноженни гуми трябва ми нещо за по добри стартове на сухо ся си поръчах иокохама парада само хубави неща съм чувал дано да са вярни...тея са ми високи много ама ако са добри ще ги взема само за драг

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CALYPSO^

Не знам дали си търсил в нета, ама аз изрових тука някакъв PDF цъкпогледни го ако искаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

зна4и тези мишелина ще ти правят по добри стартове защото са невероятно меки спрями гума за всекидневно каране !!!! и са за настилка макадан аз бих си взел тез а йокохамата адван са супер но не са гуми за рали /слик или някакав вид слик/ но ако ще ги караш за всеки ден са перфектни но тъй като ме послуша за парада няма смисал от адван а,зна4и слика гумата е ужасно мек кау4ука по това ще познаеш гумата за як старт колкото по лепкава толкова по добре то даже си има и гуми със озна4ение драг ами това е пт мен искам да се похвалиш за парадата в канала по 4ата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...