Jump to content
Guest max_3d_3

D14a2 Ma8

Recommended Posts

Guest max_3d_3

Едно въпросче - на колко оборота се вкючва ограничителя на тоя двигател? Имах възможност да я тествам на 2-ра по един баир тука във Варна,ама някъде към 7500 се отказах,щото трябва6е да правя обратен.Километража ми показа някаде към 100 - това добре ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Може да прозвъчи глупаво, но да не караш на газ? Иначе и идея си нямам на колко ти е ограничителя по принцип.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Може да прозвъчи глупаво, но да не караш на газ? Иначе и идея си нямам на колко ти е ограничителя по принцип.

Нямам газова уребда,карам на бензин.На оборотомера пи6е 8 000.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

добре де на колко ти почва червения сектор сигурно не на 8000 оборота аз съм със 1.3 75кс. и червеното почва на 6500 ама тя е карборатор и ги подминава кат се заплесна някои път стигал съм и до 7500 ама не много препоръчително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

добре де на колко ти почва червения сектор сигурно не на 8000 оборота аз съм със 1.3 75кс. и червеното почва на 6500 ама тя е карборатор и ги подминава кат се заплесна някои път стигал съм и до 7500 ама не много препоръчително

ами червения ми сектор почва от 6750 до 8000.Просто ме интересува дали 100 км/ч на 2-ра скорост при някде 7250 - 7400 оборота е нормално, или трябва да е пове4е.Подчеравам че в колата бяхме 3-ма човеко при изкачване на баир.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Informer

ами червения ми сектор почва от 6750 до 8000.Просто ме интересува дали 100 км/ч на 2-ра скорост при някде 7250 - 7400 оборота е нормално, или трябва да е пове4е.Подчеравам че в колата бяхме 3-ма човеко при изкачване на баир.
На тези англичанки ограничителя им е на 7300 оборота. Нормално е да си вдигнал толкова.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

добре де аз си мислех че е моно инжекцион би трябвало да почне да ти изключва на тези обороти :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

И при моята е така, мисля че е нормално. Не ми изключи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Моята Д14А2 мисля, че е пълен инжекцион.Как мога да разбера дали наистина е пълен инжекцион?!Моята Д14А2 мисля, че е пълен инжекцион.Как мога да разбера дали наистина е пълен инжекцион?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ми ако имаш 4 инжектора точни на края на всмукателния колектор ( тоест почти в главата) значи си пълен инжекцион

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

ми ако имаш 4 инжектора точни на края на всмукателния колектор ( тоест почти в главата) значи си пълен инжекцион

Ами да 4-ри са.Мерси за информацита. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Ами да 4-ри са.Мерси за информацита. :D
пълен голям инжекцион си.....на японките е един пластмастов....много странен !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...