Jump to content
Guest tedeka

свободния ход на съединителя

Recommended Posts

Guest tedeka

Имам усещането, че педала сравнително дълбоко "зацепва", т.е. след като съм го натиснал свободния ход ми се вижда прекалено дълъг.На всичко отгоре преди два дни не се върна сам до горе, а остана наполовина, та трябваше да го връщам с големия палец ... :) Вярно, че беше предстояла 24 часа, в най- голямата жега, наклонена на една страна, но това едва ли иможе да се отрази ;)))След около месец, така или иначе, ще я водя на профилактика, въпроса е да нямам спешен проблем, който не търпи отлагане...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

ако нямаш спешен проблем - значи нямаш спешен проблем!!! надявам се разбираш?т.е. "...издишай бобър..."

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tedeka

ако нямаш спешен проблем - значи нямаш спешен проблем!!! надявам се разбираш?т.е. "...издишай бобър..."

ОК! Знам го вица :) Издишам! Притесненията ми бяха, да не ме остави на някой светофар ... например. Защото когато "запецна" педала, не можах да превключ лоста, ... докато не забелязах педала, че стои посредата и не го върнах обратно до горе. После естествено си превключи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

С това много високо зацепване може да си за смяна на съединителя. А това задържане е мноооого странно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Що не провериш казанчето за течността на съединителя или някой свързващ маркуч да не е запуше и да не връща течността обратно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tedeka

Що не провериш казанчето за течността на съединителя или някой свързващ маркуч да не е запуше и да не връща течността обратно.

Точно от там идва проблема, колега :)помпата "сълзи" и малко по малко течността заминава. ама кой да се сети да погледне. Доливала се спирачна течност, ама кой да знае :).Сега трябва да се оправи помпата и се предполага, че проблема е решен. Последните дни беше много сериозна работата, защото педала "потъваше" и скоростите не можеха да се превключват.Надявам се това да е от полза при подобни индикации при други колеги (лаици като мен).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

колега и при мен сълзи и си доливам на месеца веднъж го поглеждам едно шише спирачна течност за година=3лв не можах да намеря само гумички за помпата а най евтината цяла помпа на АвтоПионер във варна ми предложиха за 45лв ти решавай :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...