Jump to content
Guest kamenski

лампичка за банзина

Recommended Posts

Guest kamenski

здравейте имам един малко тъп вапрос на д13б2 има ли лампичка за бензина когато ти сваршва защото карах доста на червения сектор и нищо не светна :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

здравейте имам един малко тъп вапрос на д13б2 има ли лампичка за бензина когато ти сваршва защото карах доста на червения сектор и нищо не светна :rolleyes:

ми няма и да светне, щото просто няма такава. а кат спреш на некой светофар и изгасне - тогава ще ти светнат доста червени лампички на колата, светофара и в главата :lol: ако искаш пребвай да видиш колко червени лампички имаш :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

И аз се чудя същото, но за 6 ген. D14A3 - само веднъж съм влизал в червеното, но за сметка на това - доста дълбоко, направо си сочеше долния край на червеното, но не светна никаква лампичка. :rolleyes: Някой има ли идея?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Ако не се лъжа само ВиТиАй-ките имат лампа.Потърси в търсачката,въпросът е дискутиран няколко пъти... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

и аз имам лампа, а моята не е витиайка. стига ми за 30-на КМ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KICK

на мен не ми работи стрелката ;) седи си винаги на макс някой може ли да каже какво да правя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

моята стрелка стои там където е била преди да изгася колата ,а твоята можеда се е заклещила механично и да трябва да се размърда или просто трябва да спреш да пълниш всеки ден :huh: , но по-добре изчакай да ти отговори някой който е имал подобен проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

на мен не ми работи стрелката ;) седи си винаги на макс някой може ли да каже какво да правя ;)

Най-вероятно предишния собственик я е зареждал се до горе и се е откачил поплавъка.

Като си търсех Сивика и аз бях попаднал на една черна на коята беше на макс постоянно

макар че почти бе без бензин а иначе май само англичанките и по шукаритетните Хондички:

125кс, 160кс и всекви американски и канадски изпълнения имат въпросната ламПИЧКА

иначе и на мен ми седи там кадето е бензина макар че е изгасена колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...