Jump to content
Guest Magnum

Каретата на Хонда - оригинални

Recommended Posts

Guest Magnum

Хонда прилага по особени конструкции в CVJ ,които съм виждал само като първично вградени /става въпрос за особеност на кинематиката вътре в карето произтичаща ат това че външната сфера на сепаратора  и вътрешната са със силно изместени центрове с което се постига по висока надежност на самият сепаратор към счупване /горният му край е дебел,масивен и здрав/.Не рециклираме карета на Хонда,но аз изкупувам доста полуоски втора употреба внос от Германия ,и често се случва разглобените и почистени карета по никой начин дори и малко да не се различават от момента когато са били нови /разбирай без абсолютно никакви,дори и минимални износвания -нещо което се диагностицира лесно дори  и на око/.Така че бих могъл да имам и такива карета ,но е добре да имам това старото което си сменил за мостра.Всъщност какви са оплакванията които те навеждат на мисъл че имат проблем каретата ти,тресе на прав път? тракат на завой ?Каретата за Хонда които се продават на вторичния пазар за резервни части нямат нищо общо със фирмената разработка на кинематиката с цел повишена сигурност,и това прави само и единствено Хонда .

Ето какво ми каза един познат, който се занимава професионално с карета - интесно е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eftimov

верно е полезна информацията!благодаря Magnum :!:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Интересно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/

аз имам нужда от едно каре /дясно/защтото много трака дори и като потеглям на прав път колко струва едно такова каре?хонда прелюд ББ3 94 г

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Имах проблеми с каретата на CRX-a,смених едното и пак го строщих и то в Бургас,как съм я прибрал колата само аз си знам. Та сложих две външни от Каян оригинални,но втора ръка и ми приключи одисеята.За сега не мога да ги строша.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sanders

Не мога да дам мнение колко са здрави каретата на хонда , но на мойта като я взех бяха като лешникотрошачки!И тъй като модела е стар и рядък бих искал да знам от кои модели са същите , за да мога да си купя!Става дума за Прелюд първа генерация!Ако някой има информация по въпроса , моля да сподели!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest str_8

SHUTLLE - а го купих с разбито каре.Замених го с друго от CRX, но втора употреба(за 35лв.).В сервиза го огледаха напълниха го с грес ,замениха само скобите с нови и до момента нямам абсолютно никакви проблеми с него.Предполагам ,че етака защото е оригиналното :blink: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

Смених на CRX-а дясно каре вън6но 91лв 4исто ново със си4ките му глупости там нямам оплаквания,смених го миналата година 11.03г.Изглежда не ми прави проблеми 6тото го смених при на6ия спец по Хондите в Габрово и 4овека си държи на ка4еството та за тов си зависи от каде го зема6!! :drunk::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...