Jump to content
Guest ShEfA

Месечна среща - 27.08.2006, Неделя

Recommended Posts

Guest 1net

В неделя, се събрахме 3-4 коли на Дунев в 13:00 както традицията повелява.... как очаквате в последния момент да кажете 17:00 и да стане?За промяна на мястото съм ЗА. Да направим така: другата среща я правим където Жоро каза, зад Булгарплод-а в Слатина. Има място за дръпки, спокойно е....Защо толкова ми харесва 13:00?1. защото много народ сме си свикнали така. Лятото е малко топло, но пък целогодишно, това е добър час.2. защото като има формула имаме време да се видим преди старта3. защото ако гледаме формула, после спокойно имаме време да отидем и до Божура4. Неделя по това време, в София цари спокойствие.п.с. А това за масата на "старите кучета" направо не го разбирам... какво като с някои се познаваме от сумати време? Такова пък разделение на стари и новобранци никога не съм усещал, дори когато аз идвах на срещите с едно приятелче и бмв-то му.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

В неделя, се събрахме 3-4 коли на Дунев в 13:00 както традицията повелява.... как очаквате в последния момент да кажете 17:00 и да стане?За промяна на мястото съм ЗА. Да направим така: другата среща я правим където Жоро каза, зад Булгарплод-а в Слатина. Има място за дръпки, спокойно е....Защо толкова ми харесва 13:00?1. защото много народ сме си свикнали така. Лятото е малко топло, но пък целогодишно, това е добър час.2. защото като има формула имаме време да се видим преди старта3. защото ако гледаме формула, после спокойно имаме време да отидем и до Божура4. Неделя по това време, в София цари спокойствие.п.с. А това за масата на "старите кучета" направо не го разбирам... какво като с някои се познаваме от сумати време? Такова пък разделение на стари и новобранци никога не съм усещал, дори когато аз идвах на срещите с едно приятелче и бмв-то му.

И аз съм за нещо постоянно без промени всеки месец - 13ч на Дунев или в Слатина.Ама като го решим, да си остане така вече...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Единствения недостатък там е че после няма къде да седнем на по бирички :)а това е проблем :)последният път като разджитквах с мотора там си спомням че има много дупкиа относно гонките по улиците .. ако някой иска да се пробва с друг - ходете на божурище поне е обезопасено и няма полиция

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Да се разберем... не сам искал да ставам революционер, като давам този час... Проверете и вижте, че имаше недоволни защото някои не са толкова навити около формулата и не искат да я гледат, а да си говорят за колите... щом тази биричка е така важна, минаваме през един магазин и взимаме няколко 6-тички от произволна марка бира и пием! Аз до колкото знам, за бира, ядене, пийване и т.н. и т.н има срещите всяка сряда при Мачо... :) На мен ми е кеф да се събираме, стига да се получи поне близко до предишните срещи. Да можеш да видиш кво е барнал 1net, е нА има го на една снимка с гаечен ключ... е сега, май май като се замисля той иска да избегне тия неща :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

не казвам че има проблем с масата на старите кучета , но работата става среща на старите кучета .. и тези там какви са и за какво са дошли ,я ние да си поговорим за старото време и да пиинем по биричка ... или тихо сега гледам формулата ... ако бяхте казали че срещата е от 13 часа можеби щяхме да дойдем още хора ,а не да си правим някви уговорки за 17 и вие пак тихо да си отидете там в 13 ! Щом го повелява традицията ,нека поне го пише някъде ,а ?

Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Я ми погледни първото мнение в тази тема..... то се явява 2-ро в темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Не се заяждам , и ако това е традицията ще я спазвам ,но според мен това се явява мнение ,а не указание ... защото аз в тая тема видях още поне 5 поста с предложения за час на срещата и мисля че тази информация можеда се даде по-ясно ... на мен дунев ми е на 5 минути с кола и 15 пеш и въобще не споря за мястото ... просто искам всичко да е фиксирано

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

За промяна на мястото съм ЗА. Да направим така: другата среща я правим където Жоро каза, зад Булгарплод-а в Слатина. Има място за дръпки, спокойно е....

:cool: Гледам и не вярвам на ушите си! Пак из място ми идвате :lol: Мясото наистина е МНОГО добро. Широко и НЯМА дупки. Преди около месец ходих да си го изпробвам ;) А зимата ако знаете какъв дрифт става там... Ехх... размечтах се за сняг :P:lol: А какво от това, че няма заведения на близо? Не е казано, че трябва да си правим срещите пред заведения. Мястото е на 1-2км от колелото на 4-ти км, а от него Омбре и Дунев са на по още 1-2 км :lol: Ами така де ... няма да ходим пеша, я! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

А зимата ако знаете какъв дрифт става там...

:lol: Там сме :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Само да вмъкна, че за почитателите на бира има кафе на 5мин. пеш от там за бири, водки, уискита сандвичи и т.н. За дупки незнам преди време се ръчках с црх-са там и нямаше дупки. Правата до 160км преди завоя държи :lol: за който изка да се дърпа :cool:. Иначе и на мен мястото ми се струва спокойно особено в неделя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

ами значи айде да се предложи още някое място и да се направи една анкета дали да се сменя дунев с ново и кое да е :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

а другата половина сме новобранци и като се заседне на маса малко трудно ви се вмъкваме в разговора на общи теми :)

тишо как нямаше тоя проблем :)това по принцип е проблема на срещите, има старо ядро, които се познаваме и не сме се виждали от сума ти време, и като се видим докато кажеш здрасти на тези, които познаваш, и не остава време да видиш 'новобранците'. но и те (вие) не улеснявате много нещата - идва някой непознат за мен, паркира си колата и застава до нея в поза 'мирно' - няма как да се 'вмъкне'сега далеч съм от мисълта да си закачате табелки с името на врата, но нищо не пречи преди срещата да се уговорите по лични съобщения с някой от клуба, дали от "активното ядро" или някой, с който имате обща тема, да се запознаете виртуално - после ще е по-лесно да се запознаете и на живо, да ви запознае с другите, да ви вмъкне в разговора.и на мен ми е кофти като на срещата видя някой нов, дойде, врътне се врътне, не си каже 1 дума с никого, и се качи на колата и си тръгне. то няма как всеки със всеки да се познава, но нали за това са срещите все пакот друга страна не очаквайте 1net и Ombre (примерно) да започнат разговор за тунинг, чипове, колектори и ауспуси - за това е форума, а срещите са повече за биричка :):);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Само да вмъкна, че за почитателите на бира има кафе на 5мин. пеш от там за бири, водки, уискита сандвичи и т.н. За дупки незнам преди време се ръчках с црх-са там и нямаше дупки. Правата до 160км преди завоя държи :) за който изка да се дърпа :). Иначе и на мен мястото ми се струва спокойно особено в неделя.

жоре много си прав :) и ма и кафенце на близо и е хубаво за ръчки :P местото си е супер ;) подкрепям :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

засега ако не се лъжа това е единственото предложение за месечна.... или бъркам?Разбрахме че има хора за. Има ли някой против следващата да е зад Булгарплод? и после групово към Омбре или околните места с бира?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Булгарплода е много добро място, има къде да паркираме на воля, без да ни безпокоят да си отваряме капаците на воля. И няма гнусни кебапчийници във визуалния периметър да ни изкушават и разсейват!аз съм с 4 гуми за!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

а другата половина сме новобранци и като се заседне на маса малко трудно ви се вмъкваме в разговора на общи теми :)

тишо как нямаше тоя проблем :);)
Елате, аз ше ви вкарам в играта :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Последно на къде ше ни вее вятъра????? :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Последно на къде ше ни вее вятъра????? :o

към Булгарплод :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

към Булгарплод :o :o :D

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Явно има консенсус или поне противниците на Булгарплод са се скътали. С карта и/или GEarth screenshot ще е добре да фиксираме мястото за срещи във форума :D Аз не знам къде е...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Има още почти 3 седмици до сбирката.... като му дойде времето, ще пуснем тема с карта и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Малко ми е далечко ама мястото стааа :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...