Guest darius #1 Публикувано 21 Август, 2006 (Редактирано) Харесъл съм си въпросния VTI,ако има някой запознат с колата да ме осветли по въпроса....Мерси предварително! VTI Редактирано 21 Август, 2006 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sobi3sk1 #2 Отговорено 21 Август, 2006 да вземе малко данни да дадеш за колата ли кво?иначе как да стане осветляването??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #3 Отговорено 21 Август, 2006 да вземе малко данни да дадеш за колата ли кво?иначе как да стане осветляването??? Много си бърз бреОбърках нещо линка..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sobi3sk1 #4 Отговорено 21 Август, 2006 Много си бърз бреОбърках нещо линка..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #5 Отговорено 21 Август, 2006 Колата не я знам, но ми се струва съмнително да й искат 10 750 ... в смисъл VTI 6-та генерация са по 12-13 хилки, че и нагоре (става въпрос за хечбек) ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI #6 Отговорено 21 Август, 2006 Ако не се бъркам нещо мисля , че е на една банка и до скоро беше при едим майстор Иван - на Симеоновското шосе след кофти удар...... , но споко ако е същата , майстор Иван добре си е свършил работата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове