Jump to content
Guest XapBu

Изключително бавен е форумът

Recommended Posts

Guest XapBu

преди "ъпгрейда" този форум се зареждаше бавно, но сега е направо абсурднодокато се зареди каквото и да е минава сигурно половин час ако не и повече, а може и да не се зареди нищов това време върша други неща и направо си забравям какво съм прочел и какво съм искал да напиша :balloon: не съм в българия, скоростта ми е в гигабити и подобен абсурд срещам само с този сайтразбирам че клубът е български но с подобна изолация от другите българи по света едва ли ще спечелинадявам се нещата да се оправят поне до нивото на което беше преди

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Ако нямаш достатъчно бърза връзка за да го заредиш, аз предлагам да кликаш долу на линка "Lo-fi version", тоест изключваш всички визуализации и караш само на текст... така не би трябвало да имаш какъвто и да било проблем със зареждането. :rolleyes: Дано този вариант да те удовлетворява, само това мога да посъветвам аз... другото зависи от Виктор :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

бих ползвал lo-fi version но тя е окастрена дотолкова че няма никакъв начин да пуснеш съобщение и в този смисъл е абсолютно неизползваемапроблемът със скоростта определено не е при мен а вероятно е свързана с хостинга на форума и албанския бг пиъринг :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

Аз намам такъв проблем :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Човече при мен е вятър. Явно има проблем с доставчика ти точно към този сайт.И като допълнение и преди си беше доста бърз. Само когато съм извън страната нещата са зле, но то е нормално.Лек ден.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Защо е "Общи дискусии", има си раздел за подобни проблеми?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

не съм имал проблеми от чужбина със скоростта, от Италия и Испания си се зарежда нормално. не е най-бързия форум, ама за толкова пари - толкоз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

уоу днес има изключително подобрение в скоростта на форума! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gydi

аз обикновенно влизам dial-up - новия форум определено се зарежда по -бързо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...