Jump to content
ShEfA

Продавам: Алуминиев радиатор

Recommended Posts

Привет.

Продавам "тунинг" алуминиев радиатор.

В момента се кара на Civic D16Z6, но реално е предназначен за B16 двигател, защото горното гърло е по-широко от това на D серията и има дребна разлика във вентилатора.

Но това не ми попречи да го ползвам две години, като за целта си купих маркуч от B16 и използвах него при монтажа. Ако някой с D серия закупи радиатора - ще му пратя и маркуча безплатно. Купил съм му и нова капачка, на няколко месеца, която си отваря и затваря както трябва.

Дебелината на радиатора е около 5-6см., не съм сигурен. Сред многото модели ми го избра и препоръча известен в тези среди човек.

Няма масивно количество изкривени ламели, не съм удрял колата и не е крив или поправян, охлажда повече от добре.

Единствената забележка е показана по-долу на снимките, която се получи в следствие на неправилен монтаж от моя страна, от там и цената.

Ето и снимки:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Цената е 178лв.

Изпращам с куриер "Еконт" за сметка на купувача до цялата страна. За София - ще се разберем да се видим някъде.

За връзка:

Лични съобщения

Тел.: 0883341077 - до 22ч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продаден. :) Честито на колегата, със здраве да си го ползва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...