Jump to content
Guest MVM

Търся спешно !

Recommended Posts

Guest MVM

Колеги помагайте спешно ми трябват преден капак и преден десен калник за Honda Civic 5-та генерация СЕДАН ! Който знае каде има да пише или да званне на 0885552178Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Колеги помагайте спешно ми трябват преден капак и преден десен калник за Honda Civic 5-та генерация СЕДАН ! Който знае каде има да пише или да званне на 0885552178Поздрави

Търси във Марти,там имат и са на добри цени.Някой от колегите работеше там :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MVM

Какво е това Марти и кой работи там ???Нека модераторите изтрият тая тема ,че бях обаркал раздяла

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Какво е това Марти и кой работи там ???Нека модераторите изтрият тая тема ,че бях обаркал раздяла
Ми това е фирма за габаритни авточасти(ламарини,брони,фарове и т.н.) за Хонда има почти всичко и са що годе къдърни като качество :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...