Guest NCN #1 Публикувано 19 Август, 2006 В бързината да се изфуклевя сменям букви и то в заглавието! Надявам се да не се смеете много Вижте какво си направих! Вече бях си помислил, че докато пуснат форума и няма да има с какво да се похваля! Доста нисичка стана, но за сметка на това вече е тествана с около 1000км. в "екстремни" условия и се оказа, че съм я направил здрава! Мога да ви кажа, че и разхода ми падна(вече няма резачки в градски условия ) Много извинявам ама моля Мод да затрият едната тема, че малко ми е трудно да свикна с новия форум! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #2 Отговорено 19 Август, 2006 браво като видя готина 4ген много се кефя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #3 Отговорено 19 Август, 2006 само така ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #4 Отговорено 19 Август, 2006 Ко напрай ти бе момче .. :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #5 Отговорено 20 Август, 2006 Браво батка екстра си я направил машината много ме кефи аз карам такава 1.6 16V и мисля да и направя по нататък и аз такива подобрения само 4е мойта е червена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #6 Отговорено 21 Август, 2006 Човече, сам ли си я правил ??? Много добре е станала, изглежда все едно е доставяна от Щатите ... да лепнеш снимки като я "боядишаш" Евала за ентусиазма! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #7 Отговорено 22 Август, 2006 (Редактирано) Да сам си я правих, малко не успях да и изчисля височината ама и така се ядва. Боядисване ще има след задната, която е в процес на разработка и след праговете и крилото Редактирано 22 Август, 2006 от NCN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest viTec #8 Отговорено 22 Август, 2006 колко пари ти стапа да я направиш и да те питам ако доидем до РР ще можеш ли да ме заведеш там дето Никито си прави вратите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #9 Отговорено 22 Август, 2006 Значи с боядиването около 100лв. А за другото нямаш грижи, но е по-добре да се чуем предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове