Guest svetlio #1 Публикувано 18 Август, 2006 Клик тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #2 Отговорено 19 Август, 2006 Тъпаци ! к'во друго да кажа Ако тва са реални реклами наистина , а не фенски изпълнения, защото по принцип според защитата на авторските права не може да се злоупотребява с чужди търговски марки по този начин ! Незаконно е ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #3 Отговорено 22 Август, 2006 Тъпаци ! к'во друго да кажа Ако тва са реални реклами наистина , а не фенски изпълнения, защото по принцип според защитата на авторските права не може да се злоупотребява с чужди търговски марки по този начин ! Незаконно е !Хм, ама аз тук не видях никакъв негативизъм, те хората просто си се поздравяват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #4 Отговорено 22 Август, 2006 Имаше още една но съм я виждал само на календар , беше снимка на ТИР на Мерцедес как вози БеЕмВе 7мици и рекламата гласеше нещо от сорта , че Мерцедес може и да е полезна кола или да помага ако извозва БеЕмВе-та абе що да е тъпо , те наистина не злоупотребяват , ама Субару как са им го казали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #5 Отговорено 22 Август, 2006 (Редактирано) Това със сигурност си е фенско изпълнение, а не реклама: Редактирано 22 Август, 2006 от iSpider Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #6 Отговорено 22 Август, 2006 Имаше още една но съм я виждал само на календар , беше снимка на ТИР на Мерцедес как вози БеЕмВе 7мици и рекламата гласеше нещо от сорта , че Мерцедес може и да е полезна кола или да помага ако извозва БеЕмВе-та абе що да е тъпо , те наистина не злоупотребяват , ама Субару как са им го казали За това ли говориш? А иначе като говорим за реклами, вижте тези: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове