Jump to content
Guest ADH-Honda

Търсим един клип

Recommended Posts

Guest ADH-Honda

Значи... някъде преди повече от половин (дали не е и) една година помня че някъде във форума (или оф топик или общите дискусии) беше даден линк за едно клипче. Клипче от 1991-а година, предаването (а дано не се лъжа) Топ Гиър или Фифт Гиър (бе някакъв гиър беше, ама какъв точно... :) ) Тиф Ниидъл ако не се лъжа презентира току що излезналата на пазара Сивик 5-о поколение. Тоя приказва надлъж и нашир, показват го как кара един червен хечбек с D16Z6 (качва се прав отзад на отворен капак и обяснява колко здраво бил направен) и един син седан с B16A2. Интересен клип. Помня че в темата където беше постнат линка на клипчето, Magnum-а нещо обясняваше че Джереми Кларксън е един къф си, а Тиф Ниидъл пък е еди що си и неможел да води предаване... :offtopic: Търсих из форума с какви ли не комбинации на думи/изрази, прерових половината мнения на Magnum, но така и не открих темата/мнението с линка за това клипче ;) Ако някой се сеща за какво говоря, нека даде линк ;)

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

прерових половината мнения на Magnum...

Total Cumulative Posts	  1875
не е било лесно!няма го клипчето, изтрих го. и аз не мога да се сетя от кой точно gear беше, май от Top Gear по времето, когато Тиф Нидел представяшеимам целия епизод вкъщи, ще изрежа частта с хондата и ще я сложа пак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

прерових половината мнения на Magnum...

Total Cumulative Posts	  1875
не е било лесно!няма го клипчето, изтрих го. и аз не мога да се сетя от кой точно gear беше, май от Top Gear по времето, когато Тиф Нидел представяшеимам целия епизод вкъщи, ще изрежа частта с хондата и ще я сложа пак
Добре че ми каза че си го изтрил, че досега продължавах да търся все още... :offtopic: Мерси предварително за клипа - много е ценен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз го имам клипчето :offtopic: кво прайм нататъка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

И аз го имам... :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

И аз го имам ... дай някакво фтп с достатъчно място и го качвам :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Аз го нямам но искам да видя за какво става на въпрос!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Имам клипчето на харда. Ако си заинтересован, мога да го архивирам и да ти го пратя по пощата :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Е .... добре е да го качите някъде където можем да го видим всички невидяли нали ;);) Айде мерси предварително ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Те си го казаха... It's a bit too new... Само за информация, извинявам се че сера в темата.. това е от 5th gear водещия, този от TOP е Джеръми Кларксън, и има много по-плътен глас и изобщо не прилича на тази "клечка"... Тиф Ниидъл е този на Фифт.. ;) HONDA RULEZ

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Те си го казаха... It's a bit too new... Само за информация, извинявам се че сера в темата.. това е от 5th gear водещия, този от TOP е Джеръми Кларксън, и има много по-плътен глас и изобщо не прилича на тази "клечка"... Тиф Ниидъл е този на Фифт.. :angry: HONDA RULEZ

Хем си прав, хем не си. Но между другото и аз така се заблудих в пърия момент. Хавата е, че през далечната 1991 точно Тиф се е явявал водещ на Top Gear, а в последствие е станал водещ на Fifth Gear, а Калрксън водещ на Топ ... та така!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...