Guest ADH-Honda #1 Публикувано 18 Август, 2006 (Редактирано) Значи... някъде преди повече от половин (дали не е и) една година помня че някъде във форума (или оф топик или общите дискусии) беше даден линк за едно клипче. Клипче от 1991-а година, предаването (а дано не се лъжа) Топ Гиър или Фифт Гиър (бе някакъв гиър беше, ама какъв точно... ) Тиф Ниидъл ако не се лъжа презентира току що излезналата на пазара Сивик 5-о поколение. Тоя приказва надлъж и нашир, показват го как кара един червен хечбек с D16Z6 (качва се прав отзад на отворен капак и обяснява колко здраво бил направен) и един син седан с B16A2. Интересен клип. Помня че в темата където беше постнат линка на клипчето, Magnum-а нещо обясняваше че Джереми Кларксън е един къф си, а Тиф Ниидъл пък е еди що си и неможел да води предаване... Търсих из форума с какви ли не комбинации на думи/изрази, прерових половината мнения на Magnum, но така и не открих темата/мнението с линка за това клипче Ако някой се сеща за какво говоря, нека даде линк Редактирано 18 Август, 2006 от ADH-Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #2 Отговорено 18 Август, 2006 прерових половината мнения на Magnum... Total Cumulative Posts 1875не е било лесно!няма го клипчето, изтрих го. и аз не мога да се сетя от кой точно gear беше, май от Top Gear по времето, когато Тиф Нидел представяшеимам целия епизод вкъщи, ще изрежа частта с хондата и ще я сложа пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #3 Отговорено 18 Август, 2006 прерових половината мнения на Magnum... Total Cumulative Posts 1875не е било лесно!няма го клипчето, изтрих го. и аз не мога да се сетя от кой точно gear беше, май от Top Gear по времето, когато Тиф Нидел представяшеимам целия епизод вкъщи, ще изрежа частта с хондата и ще я сложа пакДобре че ми каза че си го изтрил, че досега продължавах да търся все още... Мерси предварително за клипа - много е ценен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #4 Отговорено 18 Август, 2006 Аз го имам клипчето кво прайм нататъка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #5 Отговорено 18 Август, 2006 И аз го имам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #6 Отговорено 19 Август, 2006 И аз го имам ... дай някакво фтп с достатъчно място и го качвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest r2d2 #7 Отговорено 20 Август, 2006 Аз го нямам но искам да видя за какво става на въпрос! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #8 Отговорено 21 Август, 2006 Имам клипчето на харда. Ако си заинтересован, мога да го архивирам и да ти го пратя по пощата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #9 Отговорено 25 Август, 2006 Е .... добре е да го качите някъде където можем да го видим всички невидяли нали Айде мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #10 Отговорено 25 Август, 2006 Айде Заповядайте ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #11 Отговорено 25 Август, 2006 (Редактирано) Те си го казаха... It's a bit too new... Само за информация, извинявам се че сера в темата.. това е от 5th gear водещия, този от TOP е Джеръми Кларксън, и има много по-плътен глас и изобщо не прилича на тази "клечка"... Тиф Ниидъл е този на Фифт.. HONDA RULEZ Редактирано 25 Август, 2006 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #12 Отговорено 30 Август, 2006 Те си го казаха... It's a bit too new... Само за информация, извинявам се че сера в темата.. това е от 5th gear водещия, този от TOP е Джеръми Кларксън, и има много по-плътен глас и изобщо не прилича на тази "клечка"... Тиф Ниидъл е този на Фифт.. HONDA RULEZХем си прав, хем не си. Но между другото и аз така се заблудих в пърия момент. Хавата е, че през далечната 1991 точно Тиф се е явявал водещ на Top Gear, а в последствие е станал водещ на Fifth Gear, а Калрксън водещ на Топ ... та така! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове