Olmy 35 #1 Публикувано 6 Ноември, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги, след смяна на каручката ми, се наложи разчистване на гаража, при което се оказа, че разполагам със следните неща: Предна стабилизираща щанга от ВТИ /26мм/ с тампоните - 110 лв.: Двата долни носача от ВТИ, комплект с големите тампони - 100 лв.: Предна броня от ВТИ - 70 лв.: Задна броня от ВТИ с 2-те емблеми - 90 лв.: Пълен комплект полу-кожен салон от ВТИ /десен волан, регулировката по височина ще се падне не на шофьорската, а на пасажерската седалка. Има едно прогорено от цигара на шофьорската седалка/ Комплекта върви заедно 4-те седалки за 140 лв.: Преден капак за фейслифтовия модел - 290 лв.: Предна решетка в перфектно здраве, но без емблемата - 55 лв.: Таван с тапицерията за кола с люк /тапицерията е здрава и не е отлепена, но има нужда да се изчетка заради стоенето/ - 30 лв.: Здрава задна кора, с гумените ластици и с отвори за елипси - 70 лв.: Неизползван кожен волан с еърбег в перфектно състояние, тапициран с кожа от майстор при който си правя всички волани /Тапицирах си го с голям мерак за мен и така и не го поставих. Който ми е виждал другия волан знае за какво качество на изработка става въпрос/ - 150 лв.: Пасажерски еърбег /от кола с десен волан. Става на кола с ляв такъв но няма да може да се използва капака му, защото капака стои наобратно/ - 40 лв.: Предни амортисьори, комплект с пружините и с вилиците - двата за 90 лв. : Само един заден амортисьор, комплект с пружината /другия явно съм го дал на някой/ - 45 лв.: Имам и два комплекта амортисьори за петата врата, но не ми се търсеха за снимки - всеки комплект по 15 лв.: ABS - 70 лв.: - Продаден Серво в комплект със спирачната помпа от ВТИ /мисля, че беше 1 цол. Помпата не се продава отделно от сервото/ - комплекта е 140 лв.: Преден ляв фейслифтов калник - 60 лв.: Двата фейслифтови фара /От кола с десен волан са. Могат да се ползват безпроблемно, ако им се подменят вътрешните лещи./ - 25 лв. за брой. Десния вече е продаден: И накрая за ценителите с малки деца: Детско столче. Като ново е. Цената сега е 60 лв. - Продадено: Нещата се намират в близост до гр. Пловдив, като за сериозни купувачи по-дребните и по-леките неща, мога лично да ги доставя безплатно до гр. София. Желателно е частите да се видят лично и на място, особенно голямогабаритните неща. По куриери ще изпращам само в краен случай /разбираемо е надявам се/. За огледи на място, съм на разположение в района на Пловдив само в събота и неделя. Цените не са крайни и подлежат на коментар. За контакти: GSM: 0898/73-69-18 Globul, 0878/73-69-18 Vivаcom, 0889/466-733 Мtel - Орлин Редактирано 27 Ноември, 2011 от Olmy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #2 Отговорено 20 Ноември, 2011 (Редактирано) Ъп и ново попълнение /от предишния път са продадени десния фар и детското столче/: Обещаните снимки на амортисьорчетата за пета врата - по 15 лв. комплекта: Напълно здрав резервоар от ВТИ, в комплект с помпа, поплавък и тръбата на гърловината: Филтърна кутия, комплект с резонаторите: Още една задна кора в перфектно здраве /този път без дупки за тонколони/ - 100 лв.: Здраво алуминизирано крайно гърне на фирма "Вито" - ползвано 3 месеца - 35 лв.: Всмукателен колектор с инжекторите от D15Z3 /без дросел/: Кора под предна броня: Следващите части се намират в мой приятел и затова при интерес от Ваша страна, звънете на GSM: 0898736916 - Иван. Ляв стоп - 40 лв.: Дясно огледало /фабрично боядисано в тъмно синьо/ - 70 лв.: Помпа на хидравлика: Външни дръжки за врати /предна дясна, задна дясна и две задни леви, едната фабрично боядисана в тъмно синьо/ - по 20 за брой.: - продадени са задна дясна и задна лява. Редактирано 27 Ноември, 2011 от Olmy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #3 Отговорено 27 Ноември, 2011 (Редактирано) Хвана ги липсата: ABS-а, десния фар, детското столче и две от външните дръжки /задна дясна и задна лява/.Честито и със здраве на новите им собственици.Останалите неща са налични и Ви чакат.За контакти само на посоените мобилни телефони:GSM: 0898/73-69-18 Globul, 0878/73-69-18 Vivаcom, 0889/466-733 Мtel - Орлини GSM: 0898/73-69-16 - Иван Редактирано 27 Ноември, 2011 от Olmy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #4 Отговорено 4 Декември, 2011 Ъп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #5 Отговорено 18 Декември, 2011 Горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове