Guest benji_crx #1 Публикувано 15 Август, 2006 от снощи групата на малките рексчета порасна.искам да му честитя и пожелая да си я ръчка с удоволствие без брой километри.още веднъж честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 15 Август, 2006 със здраве да си я кара, всъщност в други ден като дойда в Ямболето, ще има шанса да почерпи онлайн Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #3 Отговорено 18 Август, 2006 ЕЕЕ,честито брат!нямам търпение да я видя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #4 Отговорено 18 Август, 2006 Честито и от мен. И много безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #5 Отговорено 18 Август, 2006 И от мен голямо честито за малкото рексче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #6 Отговорено 18 Август, 2006 E,най-накрая се сдоби с Рекс Много да му се радваш и безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest viTec #7 Отговорено 18 Август, 2006 честито да си я караш с много здраве и хубави каки с нея пак живот и здраве тея дни кам края на месеца може да се прескочи Ямбол да се видимда саберем малко Х-чета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beast #8 Отговорено 18 Август, 2006 Айдееее честито и вече немаш оправдания да не доидеш до бс сас онуй момиченце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lamerko #9 Отговорено 18 Август, 2006 Е честито founder. И съжалявам, че не ти се обадих за онзи CRX, но той не си заслужаваше. Айде много безпроблемни километри . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Noodle #10 Отговорено 18 Август, 2006 Честито и от мен и безброй безаварийни километри. И аз имам CRX от една седмица вече и знам кво ти е. Няма такава мания.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kmm #11 Отговорено 18 Август, 2006 Ей, ако няма форум, човек какви новини може да изпусне... :-PЧестито Founder !! Сбъдна ти се мечтата. Представям си, колко си хепи :-) Ще чакаме да се изфукаш лично и с подробни нагледни материали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #12 Отговорено 18 Август, 2006 честито бате безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #13 Отговорено 18 Август, 2006 честито и от мен много готини моменти с колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #14 Отговорено 18 Август, 2006 Оу ми аз нема ли да кажа : Честито ве ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #15 Отговорено 19 Август, 2006 Честито да ееееееее!А малки завойчета са малкото Рексаче даваш ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #16 Отговорено 19 Август, 2006 а честито на колегата.......със здраве да си бръмчи...и то дълго...ама да даде някоя снимчица да видим дзвер4ето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #17 Отговорено 19 Август, 2006 За съжаление на Фоундърчето му е изгорял монитора и за това не отговаря .Пък и сега е по цял ден в Рекса Ей много бягат тия Рексове бре..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #18 Отговорено 19 Август, 2006 Честито и на fоunder-a и на Noodle-а .... да им се радват постоянно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest J&D #19 Отговорено 20 Август, 2006 Честито приятелю. Радвай и' се със здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #20 Отговорено 20 Август, 2006 ами какво да ви кажа ... ЛУДНИЦАААААААААААААА няма нищо по ценно от сбьдната мечта влагодаря на Benji за помоща и на Пешо/Policeman/ за падкрепата при избора на HONDA повече инфо и снимки като оправя монитора Honda RulleZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #21 Отговорено 21 Август, 2006 Честито със здраве да си я караш много да те радва и много безавариини км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Manolov #22 Отговорено 23 Август, 2006 Aчо ако искаш се обади да я щракнем да я видят по рано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest svetoslavned #23 Отговорено 24 Август, 2006 Честито и от мен,и внимавай със педала че много бяга ... и много да я караш но само до червеното на оборотомера.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #24 Отговорено 28 Август, 2006 Честито и от мен, Founder Завиждам ти чистосърдечно!Да си я бръмкаш с кеф и безаварийно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове