Jump to content
KONI

Хидравлична рейка

Recommended Posts

Здравейте колеги.Имам един въпрос.Понеже моята кормилна рейкасдаде багажа и търся такава взаимозаменяеми лиса реиките от Прелюд 2,0 2,2 и 2,3?моя Прелюд е 2,0/93г.Очаквам отговор а ако някой има рейка и я продаваще съм много радостен.Поздрави.тел. 0898345573или на лс.пп.става въпрос за нормален ляв волан.

Редактирано от KONI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А замислял ли си се да идеш да ти я рециклират. Аз имах доста сериозен теч и за скромната сума от 210 лева + маслото от тях си имам рейка като нова. Нито вие нещо, нито тече, а на всичкото отгоре има и 6 месеца гаранция. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А замислял ли си се да идеш да ти я рециклират. Аз имах доста сериозен теч и за скромната сума от 210 лева + маслото от тях си имам рейка като нова. Нито вие нещо, нито тече, а на всичкото отгоре има и 6 месеца гаранция. :rolleyes:

Сега ако кажеш и кой е сътворил това,направо ще си супер колега?!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги.Забравих да питам в предишното мнение дали има значение рейката ако е от кола с 4WS.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега ако кажеш и кой е сътворил това,направо ще си супер колега?!!!

Ами защото не бях сигурен дали колегата го устройва идеята. :unsure:

Иначе става въпрос за сервиз DIESEL в Пловдив. Намира се зад DEKOM-а и се занимават само с рейки. Страшно много си разбират от работата и са много приятни хора. На мен ми го препоръчаха други хондаджии, които са си правили там колите и нямат проблеми.

Ето и телефона, за който се интересува - 0897 851 844

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...