KONI 11 #1 Публикувано 4 Ноември, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги.Имам един въпрос.Понеже моята кормилна рейкасдаде багажа и търся такава взаимозаменяеми лиса реиките от Прелюд 2,0 2,2 и 2,3?моя Прелюд е 2,0/93г.Очаквам отговор а ако някой има рейка и я продаваще съм много радостен.Поздрави.тел. 0898345573или на лс.пп.става въпрос за нормален ляв волан. Редактирано 4 Ноември, 2011 от KONI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hak 26 #2 Отговорено 4 Ноември, 2011 А замислял ли си се да идеш да ти я рециклират. Аз имах доста сериозен теч и за скромната сума от 210 лева + маслото от тях си имам рейка като нова. Нито вие нещо, нито тече, а на всичкото отгоре има и 6 месеца гаранция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #3 Отговорено 4 Ноември, 2011 А замислял ли си се да идеш да ти я рециклират. Аз имах доста сериозен теч и за скромната сума от 210 лева + маслото от тях си имам рейка като нова. Нито вие нещо, нито тече, а на всичкото отгоре има и 6 месеца гаранция. Сега ако кажеш и кой е сътворил това,направо ще си супер колега?!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KONI 11 #4 Отговорено 4 Ноември, 2011 Здравейте колеги.Забравих да питам в предишното мнение дали има значение рейката ако е от кола с 4WS. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hak 26 #5 Отговорено 5 Ноември, 2011 А замислял ли си се да идеш да ти я рециклират. Аз имах доста сериозен теч и за скромната сума от 210 лева + маслото от тях си имам рейка като нова. Нито вие нещо, нито тече, а на всичкото отгоре има и 6 месеца гаранция. Сега ако кажеш и кой е сътворил това,направо ще си супер колега?!!! Ами защото не бях сигурен дали колегата го устройва идеята. Иначе става въпрос за сервиз DIESEL в Пловдив. Намира се зад DEKOM-а и се занимават само с рейки. Страшно много си разбират от работата и са много приятни хора. На мен ми го препоръчаха други хондаджии, които са си правили там колите и нямат проблеми. Ето и телефона, за който се интересува - 0897 851 844 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове