Jump to content
Guest Blue_Best

Интересно откритие:)

Recommended Posts

Guest Blue_Best

Понеже работя близо до една главна улица и по някой път заглеждам колите...видях една интересна и доста смешна поза за каране,която се наблюдава единствено при Голфаджийте.Значи прозореца отворен точно до половината,ръката изкарана навън до лакътя и висяща надолу сякаш искаш да се хванеш за прага:cool:Стана ми много смешно и споделих с приятелката ми.И на другия ден возим се ние и какво виждамееее,точно такъв голфаджия.Приятелката ми свали неиния прозорец до половината и си показа краката малко навин и му вика:А така можеш ли да караш?И онзи веднага си махна ръката и хвана хидравликата;)Изби ме на простотии от жегата;):blink:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

аз се отказвам от коментар ,че тука има хора дето карат и голф заедно с хондата и може якой да се обиди ;););) НО :blink: ще гажа само - ГОЛФ ;);):cool:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Ееее, недей така, то от голфаджия и човек, който кара голф има разлика :blink: ! И аз бих покарал голф5, да го пробвам, не че бих дал пари...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Blue_Best
Отговорено (Редактирано)

Точно...тук засягам болеста ГОЛФАДЖИЯ:blink:Много разпространена болест по шофьорите на VW

Редактирано от Blue_Best

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

...................Значи прозореца отворен точно до половината,ръката изкарана навън до лакътя и висяща надолу сякаш искаш да се хванеш за прага.........................

Братле, просто на пича мое да му е заял джама ти па така да го засрамиш :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Пропуснал си да уточниш, че вътре в Голфа задължително трябва да бичи дива чалгия. В последно време се набляга на песните "Елена, дете на дивата пустиня", "Ти си бурята в дупето ми" или нашумялия хит "Карамел" на фолк-дивата Алисия ...А от скоро се забелязват и гъзари (предимно мулати с 24-каратови усмивки) със 190-ки, Кадети (в това число и такива с Daewoo Racer, повечето таксита), Калибри, Вектри и Жигули (предимно от моделите 2101 и 2105), които са придобили навиците на каране от "събратята" с Голфове ... така че бъдете нащрек не само за членове на ФауВе-мафията :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...