Guest Maina 6th gen #1 Публикувано 2 Ноември, 2003 Баси зверския тунинг Това и в Германия не съм го виждалhttp://www.mobile.bg/cgi-bin/main.cgi?topm...7808&f1=detailsНе мога да повярвам,че има такава кола в БГ! Дано не е поредният фишек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 2 Ноември, 2003 Не мога да активирам снимката,но ако някой може,нека да качи и двете тук, мисля че трябва да остане във форума ,невероятна е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #3 Отговорено 2 Ноември, 2003 tova e absoliutna luja za pica de ne moga da si spomnia kade go gledah no HONDATA e CRX-88g tova go pomnia pi4a daje be6e obiasnil kakvo e slagal po neia interior,exterior,dvg vsi4ko i e amerikanec moje da se porovia i da go izbaram infoto za tazi kola no pica v obiavata e fal6iv 100%!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #4 Отговорено 2 Ноември, 2003 Не знам дали е фалшив, но хич не е зле, трябва да му се признае. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #5 Отговорено 2 Ноември, 2003 Много ясно че е лъжа. Къде в БГ такива прелести ! Тук има само кръпели - гробници И какво е това: "Honda Civic 1500ti" Просто - NO COMENTCRX се взима от маняк, от фен за който тази кола му е цялото имане и целия живот. Той буквално живее заради тази кола ! Това са ЛУДИ хора ! Смятате ли че, един такъв ИСТИНСКИ ЛУД ФЕН ще си продаде колата, ще изостави любовта си и то за някакви си 12 000лв ?! АБСУРД ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest FROSTY #6 Отговорено 3 Ноември, 2003 (Редактирано) И според мен си е 101% лъжа, забележетее мейла на ПРОДАВАША: Продавач: Бургас тел.: 0889491619 e-mail: audi_S8@abv.bg Редактирано 3 Ноември, 2003 от FROSTY Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #7 Отговорено 3 Ноември, 2003 (Редактирано) Az kato gledam po snimkata ,si li4i 4e ne e v Bulgariq ! :PIna4e 100x evala za ma6inata ,ubiistvena e . Редактирано 3 Ноември, 2003 от BUGATTI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd #8 Отговорено 3 Ноември, 2003 aa mai se seshtam na koi e toq mail .. na edin glupak na 15 godini koito vliza v mIRC .. i e fen na BMW i Audi .. ako e toi .. shte go s4upa i bes tova imam oshte 1 pri4ina da go biq .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #9 Отговорено 3 Ноември, 2003 И аз се сетих за същият от мирката,но що да го биеш , то дори и да лъже, поне хубави снимки е намерил и ще ни красят форума, а може и за челна страница на сайта да ги окичим,все-пак по-добър тунинг не бях виждал и в нета! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #10 Отговорено 3 Ноември, 2003 много е хубава направо красавицаа и в БГ има много красиви хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #11 Отговорено 8 Ноември, 2003 aa mai se seshtam na koi e toq mail .. na edin glupak na 15 godini koito vliza v mIRC .. i e fen na BMW i Audi .. ako e toi .. shte go s4upa i bes tova imam oshte 1 pri4ina da go biq .. Нема да го пипаш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd #12 Отговорено 9 Ноември, 2003 AHaahahah i ti se IZKAZA .. toq lainar me psuva na maika .. obijda me kak se seti .. a az nqma da go pipam A A?? ti POLUDQ LI ?? samo da go vidq nekade .. shte mu s4upa kokalite .. toi si go znae tova .. neme interesuva koi e bashta mu .. onq lainar da si darji ezika zad zabie dokato gi ima ... .. Mite sorry batka .. znam 4e ti e priqtel .. ama mu kaji da si trae i ako moje da mi se izvini i shte szabravq za slu4iloto se .. aa btw az sam go vijdal v mIRC i tebe da te psuva i ti go zashtitavash .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #13 Отговорено 9 Ноември, 2003 Слушай ся. Тоя е некъв недоклатен пубертет който много яко го тресат хормоните сега. Остави го и сам ще се оправи. Не му обръщай внимание.Как не те е срам да се занимаваш с деца, а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GHOST #14 Отговорено 22 Януари, 2006 (Редактирано) q go bii toq lainar kav e toi 4e da se ebava pak oniq golf kvo go za6titavaa za civica i az si misla 4e ne e v bg 6toto snimkata otzad hi4 ne e balgarska kolata e na negar 100% sam sigurensamo 4ernilkai ot usa a za tam .......ima vsi4ko Редактирано 22 Януари, 2006 от GHOST Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #15 Отговорено 22 Януари, 2006 Пичове какво спорите за глупости не го обръщайте на offtopic!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #16 Отговорено 22 Януари, 2006 ейй, таа тема от 2003г изровихте и се възбуждате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov #17 Отговорено 22 Януари, 2006 Некрофили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #18 Отговорено 22 Януари, 2006 (Редактирано) Абе вие двамата/GHOST+Harvester of Sorrow/ не гледате ли датите на постовете: Nov 9 2003, 11:11 PM Редактирано 22 Януари, 2006 от roadracer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #19 Отговорено 22 Януари, 2006 този crx го има в рекламите на vortech Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове