Jump to content
Guest Maina 6th gen

Не е истина!!!

Recommended Posts

Guest Maina 6th gen

Баси зверския тунинг :thumbs1:!!! Това и в Германия не съм го виждал!!!http://www.mobile.bg/cgi-bin/main.cgi?topm...7808&f1=detailsНе мога да повярвам,че има такава кола в БГ! Дано не е поредният фишек!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Не мога да активирам снимката,но ако някой може,нека да качи и двете тук, мисля че трябва да остане във форума ,невероятна е!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

tova e absoliutna luja za pica de ne moga da si spomnia kade go gledah no HONDATA e CRX-88g tova go pomnia pi4a daje be6e obiasnil kakvo e slagal po neia interior,exterior,dvg vsi4ko i e amerikanec moje da se porovia i da go izbaram infoto za tazi kola no pica v obiavata e fal6iv 100%!!!!!!!!!! :thumbs1::beer::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Не знам дали е фалшив, но хич не е зле, трябва да му се признае. :thumbs1:

post-19-1067794067_thumb.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Много ясно че е лъжа. Къде в БГ такива прелести ! Тук има само кръпели - гробници :beer::thumbs1: И какво е това: "Honda Civic 1500ti" :cool: Просто - NO COMENTCRX се взима от маняк, от фен за който тази кола му е цялото имане и целия живот. Той буквално живее заради тази кола ! Това са ЛУДИ хора ! Смятате ли че, един такъв ИСТИНСКИ ЛУД ФЕН ще си продаде колата, ще изостави любовта си и то за някакви си 12 000лв ?! АБСУРД !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FROSTY

И според мен си е 101% лъжа, забележетее мейла на ПРОДАВАША:

Продавач:

Бургас

тел.: 0889491619

e-mail: audi_S8@abv.bg :cool::P:beer::thumbs1:

Редактирано от FROSTY

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI

Az kato gledam po snimkata ,si li4i 4e ne e v Bulgariq ! :PIna4e 100x evala za ma6inata ,ubiistvena e . :cool::thumbs1::beer:

Редактирано от BUGATTI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

aa mai se seshtam na koi e toq mail .. na edin glupak na 15 godini koito vliza v mIRC .. i e fen na BMW i Audi .. ako e toi .. shte go s4upa i bes tova imam oshte 1 pri4ina da go biq ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen
:cool: И аз се сетих за същият от мирката,но що да го биеш :thumbs1: , то дори и да лъже, поне хубави снимки е намерил и ще ни красят форума, а може и за челна страница на сайта да ги окичим,все-пак по-добър тунинг не бях виждал и в нета! :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

много е хубава направо красавицаа и в БГ има много красиви хонди

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

aa mai se seshtam na koi e toq mail .. na edin glupak na 15 godini koito vliza v mIRC .. i e fen na BMW i Audi .. ako e toi .. shte go s4upa i bes tova imam oshte 1 pri4ina da go biq ..

Нема да го пипаш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

AHaahahah i ti se IZKAZA .. toq lainar me psuva na maika .. obijda me kak se seti .. a az nqma da go pipam A A?? ti POLUDQ LI ?? samo da go vidq nekade .. shte mu s4upa kokalite .. toi si go znae tova .. neme interesuva koi e bashta mu .. onq lainar da si darji ezika zad zabie dokato gi ima ... :P .. Mite sorry batka .. znam 4e ti e priqtel .. ama mu kaji da si trae i ako moje da mi se izvini i shte szabravq za slu4iloto se .. aa btw az sam go vijdal v mIRC i tebe da te psuva i ti go zashtitavash ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Слушай ся. Тоя е некъв недоклатен пубертет който много яко го тресат хормоните сега. Остави го и сам ще се оправи. Не му обръщай внимание.Как не те е срам да се занимаваш с деца, а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GHOST

q go bii toq lainar kav e toi 4e da se ebava pak oniq golf kvo go za6titavaa za civica i az si misla 4e ne e v bg 6toto snimkata otzad hi4 ne e balgarska kolata e na negar 100% sam sigurensamo 4ernilkai ot usa a za tam .......ima vsi4ko

Редактирано от GHOST

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow

Пичове какво спорите за глупости не го обръщайте на offtopic!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ейй, таа тема от 2003г изровихте и се възбуждате ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Абе вие двамата/GHOST+Harvester of Sorrow/ не гледате ли датите на постовете: ;)

Nov 9 2003, 11:11 PM
;) Редактирано от roadracer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

този crx го има в рекламите на vortech

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...