Player101 383 #1 Публикувано 1 Ноември, 2011 (Редактирано) Сменя ли се лагерчето на делкото и ако да - как става магията? Какво се сваля, как се избива и такива работи...Делкото е от D16Z6 по принцип. Редактирано 1 Ноември, 2011 от Player101 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 1 Ноември, 2011 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=54684&st=0&p=1057167396&fromsearch=1entry1057167396http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=55896&st=0&p=1057177881&fromsearch=1entry1057177881 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #3 Отговорено 1 Ноември, 2011 Здравеи колега.Преди време чух странен звук от делкото при палене.Съответно го разглобих и видях проблема,а точно въпросния лагер.Съжалявам,но нямам снимки и схеми на делко за да го покажа .При мен беше превъртяла външната черупка на лагера в алуминиеватолегло за самия лагер.Не знам дали си отварял делко, но аз не се наех да избивам лагера и помислих за друго делко.Първо не намерих такъв лагер,външния диаметър е същия,а вътрешния е с 0,5мм по малък.Второ трябва да се избие един четец за датчик които прилича на зъбно колело и е от материал подобен на магнит и е чуплив и не посмях да го натискам.Не знам какъв е твоя проблем с лагера,но ако е като мояможеш да го решиш с един продукт на Вюрт ,които е за уплътняване на хлабини на лагере до една десета.По принцип препарата е доста скъп80лв. за 70мл. но аз не го купих а ходих на стругар които имаше такъв.Тои го залепи и изчаках 24ч. и монтирах делкото.Да чукна на дърво,нотрети месец карам и няма проблем.А относно количеството от препарата което използвах е три четири капки.Дано съм ти бил полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 1 Ноември, 2011 Делкото не е мое, върша работа на познат. Благодарско момци .п.п. Така е като имаме хубава търсачка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 1 Ноември, 2011 Що, кво и е на търсачката???Намира се всичко, стига да знаеш как. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове