Jump to content
Guest ma4o

въпрос

Recommended Posts

Guest ma4o

какво бихте избрали :) разума :D или сърцето :D двуома се в кое да се вслушам :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

И аз така се двоумя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

вземи ги и 2те бе то сега е модерно:) стига да можеш да си ги позволиш де

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

вземи ги и 2те бе то сега е модерно:D стига да можеш да си ги позволиш де

<{POST_SNAPBACK}>

вапрос на времее когото са повечко :) накрая ще остана или с едната или с никоя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

какво бихте избрали :)

разума :D

или сърцето :D

двуома се в кое да се вслушам :D

<{POST_SNAPBACK}>

аз мисля че по принцип трябва да се доверяваме на разума когато става въпрос за ежедневните решения който правим но като говорим за толкова сериозно нещо мисля че тряя да е сърцето...страшничко си е ...аз може да съм детски багер и да не разбирам много...ама послушах сърцето си(беше ме много страх от сериозна връзка напрао се насирах)и не съжалявам...така мисля ако съм те разбрал правилно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

какво бихте избрали :)

разума :D

или сърцето :D

двуома се в кое да се вслушам :D

<{POST_SNAPBACK}>

ако съм разбрал правилно - мен червената stock по-ми харесва :D

Ако не - здраве да е, разума по-ми пасва ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kiki

какво бихте избрали :thumbs1:

разума ;)

или сърцето ;)

двуома се в кое да се вслушам :fun:

<{POST_SNAPBACK}>

Ma4o, не се двоуми - сърцето, него послушай (стига да не е нещо съвсем безрасъдно, разбира се). Няма да сгрешиш, каквото и да стане. Но честно казано, ако послушаш сърцето - ше бъдеш щастлив (дори и да не е завинаги)....с разума ...нещата са малко по-различни - може да е за по-дълго, но дали ще си толкова щтастлив? Нали знаеш - който има пари е независим, който има жена е щастлив, а който ги няма и двете спи спокойно ;)

Така че според мен сърцето е на първо място! Действай смело :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

умната ,ако не ...русата ...знаеш как е не слушай много главата си ,без значение дали става дума за жена или кола ... затова лудите сме щастливи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci
Отговорено (Редактирано)

Според мен сърцето е най-важно. Много рядко се случва да те излъже..., ако ти не се излъжеш. Аз слушам сърцето и се старая да не съжалявам за това, което съм направил или казал... А и каквото и да стане знаеш, че не си направил компромис със себе си, защото си го направил от "сърце"... Разума е винаги по-прагматичен и по-трезв... Абе тя е много сложна тая работа, но като цяло съм за сърцето :thumbs1:! Абе има ли чувства, не може и без болка и не по-добре да не съжаляваш. Ама мноо съм романтичен днес :thumbs1: .

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Разума баце :thumbs1:Сърцето според мен ще те подведе след известно време...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

И разума и сърцето! За целта се прави следното - заеби и двете, но го направи така че да не е много болезнено и ако можеш им намекни, че е заради друга. Така те ще направят избора вместо теб. Вариантите са 3:В1. И двете нещат да чуят за теб - следователно никоя от тях не е за теб!В2. Едната те отсвирва, другата се бори за теб - кво по хубаво, избора е направен! ;) В3. И двете продължават да те искат... :thumbs1: Отсвири ги заради третата :thumbs1: Cheers! :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

мерси за разбирането и за отговорите ви :fun: проблема при мен стана още по сложен ;) просто незнам :thumbs1: много е дълго за обяснение ;) и още веднъж благодаря за разбирането :thumbs1: още мача не е свършил ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zora

[Леле леле, за какви неща се говори в този форум!! :thumbs1: ]Според мен е най-добре ако успееш да убедиш разума си, че това, което ти казва сърцето, е вярното решение. Тогава няма дилема. Даваш с рогата напред и действаш. При всички положения ще трябва да носиш последствията от решението си. Аз обикновено избирам сърцето и досега не ме е подвеждало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

братле с разума е скучно пробвай със сърцето пък то ще си покаже после :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Пич не знам за какво става дума, но се сетих за един виц - "Тате, за коя от трите да се оженя? За русата, за чернокосата или за тази с 3-ти висши образования?- Не знам синко ти коя предпочиташ?- Ми тази с най-големите цици ...." :thumbs1: или поне нещо такова беше.Както и да е стига офтопик .... Ще цитирам "Давай с рогата напред". Каквото и да избереш ... сам за себе си няма да сгрешиш. Каквото и да избереш винаги ще се питаш ... А какво щеше да стане ако бях избрал другия вариянт. Така, че обективно мнение на този въпрос никой не може да даде ... дори ти самия. Мисля че времето само ще си покаже до колко ти е бил правилен избора. Няма непоправими неща така че .... най-много да направиш някоя грешка след която ще си с една идея по мъдър и няма да я повториш :fun: ХАУ ... ебаси дългото :thumbs1::DУспех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

какво бихте избрали :fun:

разума :thumbs1:

или сърцето :thumbs1:

двуома се в кое да се вслушам ;)

<{POST_SNAPBACK}>

синята ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Едва ли точно аз мога да ти кажа кое да слушаш,ама никога недей само едното...аз ако слушах само разума,нямаше да съм толко "преуспял"...хахахах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

Пич незнам къв ти е проблема и кво толкова решаваш но да ти кажа само едно колкото повече го МИСЛИШ толкова по зле става имаш два или три варианта избери си единия които и да е тои ..... дори и да сажеляваш после няма да те боли толкова колкото ако продалжаваш да мислишако си ме разбрал какво искам да кажа ще се радвам и ако сам ти помогнал сащо :blink:успех :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Isi

Пич незнам къв ти е проблема и кво толкова решаваш но да ти кажа само едно колкото повече го МИСЛИШ толкова по зле става имаш два или три варианта избери си единия които и да е тои ..... дори и да сажеляваш после няма да те боли толкова колкото ако продалжаваш да мислиш

ако си ме разбрал какво искам да кажа ще се радвам и ако сам ти помогнал сащо :blink:

успех :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

Незнам как е при вас мъжете, но аз слушам сърцето си, и тогава дори и да сгрешиш ниамаш чувството, че си пропуснал нещо....

Пожелавам ти да не пропуснеш нищо..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

слушай сега сърцето си пич, ще дойде време, когато само един разум ще ти е останал, ама тогава сърце няма да имаш вече:blink: Дано си ме разбал.... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

слушай сега сърцето си пич, ще дойде време, когато само един разум ще ти е останал, ама тогава сърце няма да имаш вече:D Дано си ме разбал.... :D

Подкрепям без колебание :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MHS

горе долу предполагам за какво става въпрос ...ако послушаш разума няма да си щастлив, защото ще те тегли към това, което би могъл да имаш, ако послушаш сърцето си... така че... приятел... май е най-РАЗУМНО да послушаш сърцето си а сърцето няма да те излъже... защото разума е ограничен от предрасъдъци... :D това е от мен...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

ако избереш сърцето - разума никога няма да се обърнеако избереш разума - сърцето най-вероятно ще се обърнедано съм ясен...при всички положения ситуацията е мега кофти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policaja

избери тази,която е по-нова година

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Абе дупета не знам дали знаете за кво стааше дума ма аз предположих и познах щот го видях наш мачо... Ако знаехте и къде му е сърцето щяхте да му каже да си послуша разума ма той си знае най-добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest LordVetinari

Ами не знам дали 6те сам от полза ама като има6 само 2 възможности е много лесно: хвърляш ези-тура и каквото се падне! После не може да съжаляваш защото това ти е късмета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...