Jump to content
ivankirichev

Въпрос относно джанти акорд 2003

Recommended Posts

Здравейте колеги, дали според вас ще имам някакви проблеми ако сложа джанти 18ки с гуми 225/40/18 ? или е по добре да са 215/35/18 ? Дали ще опират в завоите? като имате в предвид и че взех качване на D2 racing ? Ако се свали колата дали ще опрат тези 18ки или да си търся пак 17 ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много зависи коко ще е смъкнеш и колко е ЕТ на джантите както разбира се и широчината.Аз ти предлагам да я смъкнеш 1во колата да видиш коко мм ти остава от гумата до калника и оттам вече с калкулатора за гуми да смяташ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То окачването има 36 позиции на регулиране, смятам че няма да е проблем а и гледах, ча май има такива акорди които излизат оригинално с 18ки но не съм на 100% сигурен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се че има с 18ки ,но нали ще я смъкваш не си казал с колко ,то аз такъв акорд са му слагал и 19ки ако става дума :) Щом има голяма възможност за настройки слагай 18ките ЕТ35 до ЕТ45 7,5 или макс 8мици широки,ако слагаш 8мици гледай да си м/у 35 и 40 ЕТ. Ако сложиш Ет30 мереное е излизат леко извън калниците ,много е малко ,на мен лично ми харесва много ,но незнам дали на теб ти допада. ЕТ 30 8 пироки отзад беш идеално а предните калници както казах леко излизаха. Гумите бяха 225 40 или 45 на 18 но имаха м/у калника и гумата имаше възможност за смъкване на колата .

Редактирано от Tino
�е цитирай предходно мнение !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...