Jump to content
Red Line

Питане относно В1 категория

Recommended Posts

Здравейте колеги от доста време съм се присъединил към любимата ни марка макар че и без книжка но ето че имам възможност да изкарам книжка на 16 и 9 месеца В1 категория за автомобили до 550 кг ( досещате се че ще се кара доста по тежък автомобил сивик 5ген хеч за момента ) само знам че се карат на малка кола но искам да попитам по компетентните за колко време се взима книжката и подробности около самата категория.Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де никои ли не знае за колко време се взима книжката :lol: :lol: :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://forums.hondab...47

(3) В рамките на категориите А, В, С, D, С+Е и D+Е, може да бъде издавано свидетелство за управление на моторни превозни средства с ограничена валидност, която се отразява със следните кодове:

1. код 72 (подкатегория А1) - мотоциклети с работен обем на двигателя не повече от 125 куб. см и с максимална мощност не повече от 11 kW;

2. код 73 (подкатегория В1) - триколесни и четириколесни моторни превозни средства с електрозадвижване или с двигател с вътрешно горене с работен обем над 50куб. см и с конструктивна максимална скорост над 45 км/ч, чиято маса без товар не надвишава 550 кг (в случай на електрозадвижване не се включва масата на акумулаторните батерии);

Чл. 151 -

2. 17 години - за управление на моторно превозно средство от категориите Ткт (колесен трактор), А1 и В1;

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...