Jump to content
Guest prelude

Най-надеждните коли.....

Recommended Posts

Guest prelude
Публикувано (Редактирано)

Днес във вестник Труд се появи статия която класира марките коли по надеждност в Германия.става вапрос за стари коли,като нашите:)Искам да помоля някой,който има скенер под ръка и вестника да направи достъпна тази статия за всички останали.Мерси предварително.

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

преди 2 седмици излезна и същата класация и за Англия,познайте коя марка е на първо место........... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

преди 2 седмици излезна и същата класация и за Англия,познайте коя марка е на първо место........... :)

Мдам! Заглавието е ЯПОНСКИТЕ КОЛИ СА НАЙ-ЗДРАВИ ;) А нашата любима ХОНДА се е наредила на 4-но място след "Мазда", "Лексъс" и "Тойота". Това поне пише във вестника. После някакви си ще ми говорят, че японските били много чупливи. Изследването продължило около година, като обхванало 500 000 стари коли, регистрирани в Германия, а данните за технически неизправности са представени от ADAC ( Немския съюз на автомобилистите ). Първите 4 автомобила са с от 7,7 до 10 % повреди - незначителна разлика една от друга. Най-напред от Европейските автомобили е "АУДИ" със забележете - 11,3 % повреди и заема 8-мо място, като преди него са "Нисан", "Субару", и "Митсубиши". "Мерцедес бенц" е успява да влезе в десятката - 10-то място ( 6 места по-назад от Хонда :) ). И краят на статията, който супер яко ме изкефи ( извинете ме за street езика ама съм все още под въздействие на емоцията ) ТЕНДЕНЦИЯТА ЯПОНСКИТЕ ВОЗИЛА ДА СЕ ПОКАЗВАТ НАЙ-ГОЛЯМА ЗДРАВИНА Е ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ. ТЕ СА ЛИДЕРИ В КЛАСАЦИЙТЕ НА НЕЗАВИСИМИТЕ АГЕНЦИЙ В ЦЕЛИЯ СВЯТ :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Mазда. Хонда беше на трето или 4етвърто място. Но напред са само японски коли. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

преди 2 седмици излезна и същата класация и за Англия,познайте коя марка е на първо место........... :dry:

Mазда. Хонда беше на трето или 4етвърто място. Но напред са само японски коли. ;)
за коли 2-ра употреба в Англия - Honda Civik VII :D:blink:;) (под статията дори е снимана,та да не я обърка някой с Мазда) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sanders

ТЕНДЕНЦИЯТА ЯПОНСКИТЕ ВОЗИЛА ДА СЕ ПОКАЗВАТ НАЙ-ГОЛЯМА ЗДРАВИНА Е ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ. ТЕ СА ЛИДЕРИ В КЛАСАЦИЙТЕ НА НЕЗАВИСИМИТЕ АГЕНЦИЙ В ЦЕЛИЯ СВЯТ Не мисля , че става дума за последните години !Имам наблюдение върху доста стари японски коли (аз си падама малко ретро маниак по отношение на колите)и съм забелязал , че са доста по -здрави от европейските във всяко отношение!Най-добре се забелязва когато се хване човек да реставрира някоя кола!Аз съм реставрирал няколко и на форд и мерцедес ми се е налагало да сменям адски много агрегати , докато на японска кола са повече от наполовина по-малко!Освен това японеца влага страшно много мисъл и във най-дребните детайли , докато при форд например съм виждал какви ли не недомислици , направо ти идва да си посегнеш))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

аз четох в едно немско списание че хонда сивик е наи малко дефектиралия автомобил в цяла Германия е тва е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

ако искате аз имам скенер в офиса! само кажи какво, кога и как:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...