Jump to content
Guest dj_mi6o

Капа4ка на резервоара

Recommended Posts

Guest dj_mi6o

Ве4е 10 месеца карам ЕГ4 и за този период от време разбрах с кое лост4е

се отваря външната капа4ка за резервоара, но проблема ми сега е вътрешната капа4ка на коя посока се развива 4е ве4е май ми е време да зареда малко!?

П.С.

От по4ти толкова време съм и тук в форма, но нека хората с Хонда фен клуб лого под аватара си да се замислят над гореописанията ми проблем??????

Да знам 4е може би някои ще ми спре постовете, но това няма да ме лиши от удоволствието Хонда! Усещането продължава независимо от каквото и да било! Но съ4етано с един перфектен, а не разтеглив като локум форум с все пове4ето тъпи въпрос4ета и ник нейм от рода............... :blink: , би било много по-приятно!!!!!!

Дано пове4ето се светнат за кво става въпрос :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

няма как да стане .но и на мен не ми харесват тъпи въпроси но кажи какво да се прави. хора всякакви въпроси също :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci
Отговорено (Редактирано)

Няма как да стане. Всеки взема пример от някой други форуми, които успях да разгледам много малко, щото повече не издържах... Та всеки, като влезе, вкл. и аз отначало, иска всичко да разбере веднага и явно не му се търсят стари теми... Е мога да кажа, че ако всеки отдели време да се разрови, ще е много доволен, ама явно няма време... Също откакто разбрах, че има редакция и лични ми е много по-лесно, ама като си нов, не ги знаеш тия работи! Извинявам се на модераторите за което... Първата ми тема беше "Д14А2,за мотора", а то благодарение на mihho и други, кви неща имало :unsure: ...

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

мен лично не ме дразнят въпроси които се повтарят по няколко пъти защото новите потребители не са запознати много добре с този форум но има ТЪПИ въпроси като -свърши ми бензина какъв да сложа и други такива.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vinny

Според мен няма как да се избегнат "тъпи" въпроси. Не всички разбират от всичко. И аз съм нов във форума и се старая да не питам за глупости, но знае ли човек какво ще ми се наложи някога и ще изтърся и аз поредната тъпня. Нали затова е създаден този форум. Да си помагаме и обменяме опит. Има си модератори, които да решат коя тема ще остане и коя не :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Според мен няма как да се избегнат "тъпи" въпроси. Не всички разбират от всичко. И аз съм нов във форума и се старая да не питам за глупости, но знае ли човек какво ще ми се наложи някога и ще изтърся и аз поредната тъпня. Нали затова е създаден този форум. Да си помагаме и обменяме опит. Има си модератори, които да решат коя тема ще остане и коя не :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

ами погледни в технически въпроси първа страница и ми отговори как може да се отговори на въпрос има ли значение каква е ганитурата.аз бих отговорил да се пробва с дамска превръска .но се сдържам или база за сръвнение между сивик и прелюд :unsure: .това е само първа страница :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Ве4е 10 месеца карам ЕГ4 и за този период от време разбрах с кое лост4е

се отваря външната капа4ка за резервоара, но проблема ми сега е вътрешната капа4ка на коя посока се развива 4е ве4е май ми е време да зареда малко!?

П.С.

От по4ти толкова време съм и тук в форма, но нека хората с Хонда фен клуб лого под аватара си да се замислят над гореописанията ми проблем??????

Да знам 4е може би някои ще ми спре постовете, но това няма да ме лиши от удоволствието Хонда! Усещането продължава независимо от каквото и да било! Но съ4етано с един перфектен, а не разтеглив като локум форум с все пове4ето тъпи въпрос4ета и ник нейм от рода............... :blink: , би било много по-приятно!!!!!!

Дано пове4ето се светнат за кво става въпрос  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

отваря се срещу часовниковата стрелка ,а се затваря по часовниковата ...на англииски е CCW(conterclockwise) и CW(clockwise) съответно , но имай предвид че моята е кончерто и може при теб да не е така :lol::P;):D:D:P:):D:):unsure: бууухухаха

айде бе хора стга сте се таковали ..не е лесно да си новобранец ... всеки иска да зададе въпрос колкото да се запознае с хората и да получи потупване по рамото ...аз си мисля че това не е клуб за професионални авто монтьори (въпреки че има доста такива) ,а за хора с хонда и кефещи се на хонда :)... т.е. всеки има правото да е тъп и на всеки тъп въпрос се намират поне 10 тъпи отговора ... та мисълта ми е защо се впрягате :) ...

и аз имам въпрос :

Как се сменя гума (искам пълно описание) и къде стои резервната такава? :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vinny

Според мен няма как да се избегнат "тъпи" въпроси. Не всички разбират от всичко. И аз съм нов във форума и се старая да не питам за глупости, но знае ли човек какво ще ми се наложи някога и ще изтърся и аз поредната тъпня. Нали затова е създаден този форум. Да си помагаме и обменяме опит. Има си модератори, които да решат коя тема ще остане и коя не :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

ами погледни в технически въпроси първа страница и ми отговори как може да се отговори на въпрос има ли значение каква е ганитурата.аз бих отговорил да се пробва с дамска превръска .но се сдържам или база за сръвнение между сивик и прелюд :lol: .това е само първа страница :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами откъде да знае човека, не му е чак супер ТЪП въпроса. Гледам е и получил разумни отговори. Все едно ти да ме питаш някаква супер тъпня за сървъри+уеб хостинг(нещото от което Разбирам) и аз да започна да ти се смея :unsure: Както и да е няма да обръщаме темата в спор :P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

аз само мога да кажа че това което правиш с тази тема адаш е мн глупаво за мен....е ся кво всеки като се регистрира тука е напред с матеряла като тебе ли???всеки знае всичко ли.....познавам хора който цент не разбират от коли само карат купили са си хонда и като ме питат нещо кво да им кажа...имаш си сервизна книжка...не е мой проблем ли......всеки има старт....всеки има период на обучение...никога не съм отказал помощ или съвет на някой от тука независимо че имам скромни познание но още съм млад.....мога да си кажа без да ме е срам че съм написал не една тъпа тема...ама никога пък не сън истанал недоволен...винаги ми се е помогнало закоето казвам евала на всички който са ми помогнали независимо с какво щото ся немаше да знам нищичко иначе...почти всичко съм научил от този форум...в последствие и от самоучение..и досега не съм видял в този форум нов колега след като навлезне в материята да продължава да задава ТЪПИ въпроси както казвате....може да ме нападнете но това е лично мое мнение и аз имам пълното право да го изразя....знам че и някой ще си кажат ...глей кви ги пише тоя детски гъз...или нещо от сорта.....ама шанс....и с мир хора всеки има право да знае!!!!...и никой не ни задължава да отговаряме на въпроси който са тъпи според нешите виждания....PEACE :)

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Все пак тря да се помага-лошото е 4е на тоз които не му са ясни някои неща колкото и да му обясняваш-все тая-само кадето си разтягал толкоз лукуми :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vinny

аз само мога да кажа че това което правиш с тази тема адаш е мн глупаво за мен....е  ся кво всеки като се регистрира тука е напред с матеряла като тебе ли???всеки знае всичко ли.....познавам хора който цент не разбират от коли само карат купили са си хонда и като ме питат нещо кво да им кажа...имаш си сервизна книжка...не е мой проблем ли......всеки има старт....всеки има период на обучение...никога не съм отказал помощ или съвет на някой от тука независимо че имам скромни познание но още съм млад.....мога да си кажа без да ме е срам че съм написал не една тъпа тема...ама никога пък не сън истанал недоволен...винаги ми се е помогнало закоето казвам евала на всички който са ми помогнали независимо с какво щото ся немаше да знам нищичко иначе...почти всичко съм научил от този форум...в последствие и от самоучение..и досега не съм видял в този форум нов колега след като навлезне в материята да продължава да задава ТЪПИ въпроси както казвате....може да ме нападнете но това е лично мое мнение и аз имам пълното право да го изразя....знам че и някой ще си кажат ...глей кви ги пише тоя детски гъз...или нещо от сорта.....ама шанс....и с мир хора всеки има право да знае!!!!...и никой не ни задължава да отговаряме на въпроси който са тъпи според нешите виждания....PEACE :D

<{POST_SNAPBACK}>

Евала колега :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2
Отговорено (Редактирано)

то затова във http://honda-tech.com/си има F.A.Q - Frequently Asked Questions.И е много по-лесно като търсиш нещо да погледнеш първо там, ако го няма там в търсачката.

Редактирано от d15b2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

няма нищо лошо да питаш за неща които не знаеш,разбираш или дори да ти се повтаря темата защото се предполага че не всеки може да работи с ПС но аз казвам преди да се зададе въпрос да се обмисли и напише нормално не искам никой да се сърди . но сме достатъчно големи хора за да пишем като такива .и какво означава човека си купил хонда и нищо не разбира ?ако не разбира от коли и да му обесниш пак нищо няма да стане :) за това си има хора и сервизи които си знаят работата не само да стоим пред ПС'то и да трупаме мнения.за това награда няма и другото тук е фен клуб хонда не справки или бит пазар :D със здраве и нека бъде мир

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Аз съм съгласен с Михо-и аз нямах почти никакви познания за хонда в началото.Бях почти купил колата като се регистритах тук.Даже май казах,че съм я взел вече,за да ме вземат по на сериозно тук :) Продавача ми разправяше някакви глупости за чипове,обогатители и т.н.Питах тук и Магнума ме светна как стоят нещата-може на него да му е било смешно или пък нещо в стил "глей кви елементарни въпроси задава" обаче той ми помогна много с отговорите си тогава.Сега вече съм в час с доста от нещата,които в началото не съм разбирал-благодарение на форума,на интернет и най-вече желание да се научи нещо ново(като Михо).Според мен си е до човека(пак опираме до там).В началото(че и по-късно) повечето хора(като мен примерно) не могат да задават умни въпроси,но с течение на времето всеки може да види,на база постовете на даден човек,как се развива(ако изобщо), запален ли е,сериозен ли е и т.н.А за разводняването на форума няма как-колкото повече хора се регистрират,толкова различни манталитети ще има.Намалява и възрастовата граница на потребителите...За мен всичко зависи от самите нас.Глупости ще се пишат винаги,но мнозинството от нас като дават добър пример(било за кирилица,стил на писане или друго) форумчето ще се стабилизира на добро ниво.От мен това.Нека да останем със здраве и да не се ядосваме много-все пак нещата си идват на място по естествен път :D .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Хора, проблемът е че на много от нас ни писва да пишем едно и също.... Още се чудя как демона отговаря на въпроси за спортни филтри примерно.И аз съм бил новак. Знам колко много иска да пита човек, който тамън се е зарибил. Моята единствена молба е: Ползвайте търсенето. Улеснете малко живота на тези които са писали фермани. нека не ги пишат отново :)п.с. темата е малко остра, но не я трия защото наистина новодошлите трябва да се замислят малко. Никого не сме оплюли, че не знае, просто улеснете ни малко живота и ползвайте търсенето.Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

И аз мисля обаче, че един раздел FAQ ще е много полезен за това. Като във повечето чужди форуми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
Отговорено (Редактирано)

няма нищо лошо да питаш за неща които не знаеш,разбираш или дори да ти се повтаря темата защото се предполага че не всеки може да работи с ПС но аз казвам преди да се зададе въпрос да се обмисли и напише нормално не искам никой да се сърди . но сме достатъчно големи хора  за да пишем като такива .и какво означава човека си купил хонда и нищо не разбира ?ако не разбира от коли и да му обесниш пак нищо няма да стане  :D за това си има хора и сервизи  които си знаят работата не само да стоим пред ПС'то и да трупаме мнения.за това награда няма и другото тук е фен клуб хонда не справки или бит пазар :D  със здраве и нека бъде мир

<{POST_SNAPBACK}>

Хора, проблемът е че на много от нас ни писва да пишем едно и също.... Още се чудя как демона отговаря на въпроси за спортни филтри примерно.

И аз съм бил новак. Знам колко много иска да пита човек, който тамън се е зарибил. Моята единствена молба е: Ползвайте търсенето. Улеснете малко живота на тези които са писали фермани. нека не ги пишат отново

п.с. темата е малко остра, но не я трия защото наистина новодошлите трябва да се замислят малко. Никого не сме оплюли, че не знае, просто улеснете ни малко живота и ползвайте търсенето.

Благодаря

<{POST_SNAPBACK}>

................................................................................

....

То си ли4и кой е вникнал в проблема :)

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

мишо имаш 250 мнения, и вече ти писна да пишеш във форума ... не е задължително! като не ти харесва въпроса, го пропусниемо има 1500 мнения и още не му е писнало да обяснява - може и да се повтаря, но нали трябва да си помагаметук не сме затворено общество а точно напротив. всеки от нас е тръгнал от някъде, и това някъде най-често е една кола на старо и много ентусиазъм. и никакви знанияако мислиш, че аз не съм задавал тъпи въпроси, че емо не е задавал тъпи въпроси - жестоко се лъжеш. всичко, което знам, съм го научил от интернет и то много често точно от форуми като тозиедна тема като тази има силно негативен ефект към новите членове на клуба, както и към стари членове, които само четат и нищо не пишаттези хора ги е страх да попитат нещо, за да не им се смеем на 'тъпите' въпроси, да не би въпроса им вече да е бил задаван и да нарушат 'тона' във форумакакто има и хора, които могат да отговорят на даден въпрос, но не са уверени в знанията си, мислят си, че има и по-големи капацитети от тях във форума, и да не се изложат не отговарят.така че нека сме по-дружелюбни към новодошлите. ако някой задава вече дъвкан въпрос, нека който знае отговора на въпроса му да му отговори, да му даде линк към вече задавания въпрос. една културна забележка, че въпроса му вече е задаван и да използва търсачката, е достатъченмислил съм си и аз за идеята новите потребители да могат само да четат първата седмица от регистрацията им, за да се запознаят със форума и с неписаните правила - но понякога човек е в сериозен проблем и не може да чака

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Магнум, евала ! това е истината и според мен ... когато колата ти не работи искаш бърз отговор ,а не да изчетеш всички постове с думата филтър в тях ! същото важи и когато копуваш кола ... когато някоя тема не ме касае просто я пропускам ,ако разбирам поне малко от нея давам мнение ,ако ще и да не е 100% вярно или да не се хареса на знаещите ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колеги поуспокойте топката , Магнума е прав ;) Мен също много ме дразнят глупави теми , които се повтарят всеки ден , но това е неизбежно - хоратата просто са си такива !!! Лошото е като се създават такива теми защото новия потребител го мързи да търси и да изчете половината теми или да научка как да работи с търсачката , тогава наистина е нечестно спрямо нас жертващите се да ги светнем и обогатим с вече натрупаните ни познания :) Мишо свиркай си с уста и недей влизай сумати време във форума , на мене много приятно ми подейства :offtopic: и после го хакнаха и стана една ;) а като видиш поредната тема с недвусмислен въпрос поеми дълбоко въздух и не се впечетлявай ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

и аз да се изкажа! надявам се да не засегна някой!та аз съм от четящите форума много рядко пиша и то темте или постовете са ми от тези кото дразнят хората, защото аз мога да сипвм течност в казанчето за чистачките, да зареждам гориво и евнтуално да сменя гума:D Не разбрахте ли че си проси да го направите модератор!!!Здрасти Мишо абе от както пуснаха форума само се сърдиш бе!!! земи напиши някоя тема к'во си правил по колата си та върви толкоз много, дай някво know how защото има какво да покажеш на "хората със знака под аватара".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest go6i11

опа .а.а.а тука нешто маи има конфликт на интереси некав полъх откъм никонти усештам в поста на с СТАНчО :balloon:;):bounce::D:drunk::D;):fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

и аз да се изкажа! надявам се да не засегна някой!та аз съм от четящите форума много рядко пиша и то темте или постовете са ми от тези кото дразнят хората, защото аз мога да сипвм течност в казанчето за чистачките, да зареждам гориво и евнтуално да сменя гума:fun: Не разбрахте ли че си проси да го направите модератор!!!Здрасти Мишо абе от както пуснаха форума само се сърдиш бе!!! земи напиши някоя тема к'во си правил по колата си та върви толкоз много, дай някво know how защото има какво да покажеш на "хората със знака под аватара".

можеш :bounce::drunk::D:balloon: БРАВО много похвално за теб че си се научил да си зареждаш гориво, да си сменяваш гумата, ...... БРАВО ;):D;)Ма хвани порасни малко - на размери си пораснал,ама................... Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...